Το «θαυματουργό» προϊόν ομορφιάς που έγινε viral εν μέσω πανδημίας

auto-einai-to-thaumatourgo-proion-omorfias-pou-egine-viral-en-meso-tritou-kumatos-pandimias
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Ένα εύχρηστο roller από ηφαιστειακή πέτρα, εξαντλήθηκε σε δυο μέρες από την κυκλοφορία του επειδή προλαμβάνει το φαινόμενο maskne.

Τον τελευταίο χρόνο, το TikTok έχει γίνει κάτι περισσότερο από μια πλατφόρμα που παρουσιάζει διασκεδαστικά βίντεο, αποτελώντας πλέον την βασικότερη πηγή χρήσιμων και ασφαλών συμβουλών -ειδικά όταν πρόκειται για την περιποίηση της ευαίσθητης επιδερμίδας δέρματος, που τόσο πολύ υποφέρει από τη χρήση μάσκας Covid. Τον προηγούμενο μήνα, ήταν το απολεπιστικό «AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution» της The Ordinary, το οποίο εξαντλήθηκε μέσα σε μια εβδομάδα αφού έγινε viral στο TikTok. Λίγες μέρες πριν, την πρωτιά παίρνει το «Volcanic Stone Oil-Absorbing Roller» της Revlon, συγκεντρώνοντας 1,5 εκατομμύρια likes, γεγονός που προκάλεσε την εξάντληση του προϊόντος στις ΗΠΑ και στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσα σε λιγότερο από 3 μέρες!

Αλλά τι είναι αυτό που έκανε το Volcanic Stone Oil-Absorbing Roller να γίνει ανάρπαστο; 

Εξοπλισμένος με ηφαιστειακή πέτρα (όπως υποδηλώνει το όνομα), ο κύλινδρος της Revlon γλιστρά πάνω στο δέρμα απορροφώντας με μια κίνηση οποιοδήποτε ίχνος λιπαρότητας, με τον εργονομικό σχεδιασμό του και το μικρό, εύχρηστο μέγεθος του, να μετατρέπεται στο ιδανικό «εργαλείο» ομορφιάς για κάθε ώρα της ημέρας. Απαλό και ευγενικό προς το ευαίσθητο δέρμα που υποφέρει από maskne, και ταυτόχρονα αληθινά ευεργετικό για τα λιπαρά δέρματα, το Volcanic Stone Oil-Absorbing Roller είναι ο καλύτερος σύμμαχος της επιδερμίδας, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί πριν ή μετά το μακιγιάζ, βοηθώντας την επιδερμίδα να αισθάνεται καθαρή και λεία ακόμη και μετά από ώρες κάτω από την μάσκα. Η Revlon ανακοίνωσε ότι μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες, ο κύλινδρος θα ξαναγεμίσει το ηλεκτρονικό της κατάστημα και τα «ράφια» του Amazon Prime, υποσχόμενη ότι το προϊόν θα φτάσει στα χέρια σας μέσα σε 24 ώρες μετά την παραγγελία. Η τιμή του είναι στα 14,95€.

THE BEAUTY TEAM