«Met Him Last Night»: Μια πολυαναμενόμενη συνεργασία των Demi Lovato και Ariana Grande

met-him-last-night-sunergasia-demi-lovato-kai-ariana-grande
ΤΡΙΤΗ, 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Οι funs της Demi Lovato και της Ariana Grande, δύο από τα μεγαλύτερα αστέρια του κόσμου με μεγάλο αντίκτυπο στους εφήβους, μπορούν πλέον να χαίρονται μιας και οι δύο καλλιτέχνες έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους στο όνομα της pop μουσικής.

 Η Demi Lovato και η Ariana Grande συνεργάστηκαν σε ένα Pop κομμάτι το οποίο συμπεριλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ της Demi  Lovato με τίτλο «Dancing With the Devil… The Art of Start Over», και ονομάζεται «Met Him Last Night».

To fun fact της συνεργασίας είναι ότι η Ariana έδωσε στην Demi το τραγούδι για το δίσκο της, επειδή πίστευεi ότι ταιριάζει τέλεια στο θέμα του άλμπουμ της Demi. Αν και αρχικά η Ariana Grande ήταν πεπεισμένη ότι θα έπρεπε να ερμηνεύσει μόνη της το τραγούδι ως «η κυρία του μυστηρίου και της αρμονίας» η φίλη και συνάδελφός της Demi την έπεισε να συνεργαστούν.

«Είναι μια πολύ στενή μου φίλη, οπότε ήξερε πολύ καλά την ιστορία μου. Και όταν άρχισε να γράφει αυτό το τραγούδι, σκεφτόταν πραγματικά  μένα και έγραψε το τραγούδι έχοντάς με κατά νου. Η σκέψη που μου πέρασε από το μθαλό όταν το άκουσα ήταν, ότι μου αρέσει και ότι πρέπει να μείνω στο κομμάτι», είπε η Demi στο The Morning Mash Up του SiriusXM.