Η Anne Hathaway με αφέλειες, μοιάζει με άγγελο της μετα-Covid εποχής

i-anne-hathaway-me-atimelites-afeleies-moiazei-san-pragmatikos-aggelos-tis-meta-covid-epoxis
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Δεν είναι απορίας άξιο που πολλές γυναίκες επισκέπτονται τα κομμωτήρια με αυτή την εικόνα στο κινητό τους -χωρίς η ίδια να το έχει καν υποπτευθεί.

Στην αυγή της μετα-καραντίνας εποχής, κάθε γυναίκα έχει μια τεράστια επιθυμία να κυκλοφορήσει έξω με ένα ανανεωτικό look μαλλιών, ανεξάρτητα από το τι χρώμα θα έχει η βαφή της. Και η Anne Hathaway, κατάφερε να εμπνεύσει τις 19,8m ακόλουθούς της στο Instagram με μια απλή ανάρτηση πριν λίγες μέρες: μακριά μαλλιά με αφέλειες (συνοδευόμενα από μηδαμινό μακιγιάζ, μεγάλα φούξια γυαλιά ηλίου, ένα μεγάλο μπουκάλι νερό από πλήρως ανακυκλούμενη σύνθεση και ένα μαύρο δερμάτινο -bomber- μπουφάν), χωρίς να γνωρίζει τα vibes που θα ακολουθούσαν το ατημέλητο στιλ των μαλλιών της!

«Η κατανάλωση 8 ποτηριών νερού καθημερινά είναι το δικό μου ελιξίριο για τη διατήρηση της νεανικής όψης της επιδερμίδας μου. Είναι το πιο αγνό, φυσικό και φθηνό συστατικό για  εσωτερική αποτοξίνωση και εξωτερική λάμψη», λέει η 38χρονη οσκαρική ηθοποιός. «Η διατήρηση της ομορφιάς και της νεανικότητας της επιδερμίδας, είναι μια κατάσταση που περισσότερο έχει να κάνει με το νου, παρά με το μακιγιάζ. Πιείτε περισσότερο νερό, αποφύγετε τον ήλιο, ενυδατωθείτε με τις σωστές φόρμουλες, κάντε μασάζ στο πρόσωπό σας και αναδείξτε την αυθεντική ομορφιά σας», λέει η Hathaway, χωρίς η ίδια να έχει επίγνωση της τεράστιας επίδρασης που είχε η συγκεκριμένη εικόνα των μαλλιών της στην παγκόσμια κομμωτική «κοινότητα» της μετα-καραντίνας εποχής: τέτοια φυσική «αφέλεια».

THE BEAUTY TEAM