Η Marvel Studios κυκλοφορεί νέα αφίσα του Anthony Mackie ως Captain America

i-to-marvel-studios-kukloforei-nea-afisa-tou-anthony-mackie-os-captain-america
ΤΕΤΑΡΤΗ, 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Οι θαυμαστές των ταινιών της Marvel ξέρουν τι να περιμένουν μετά από την ολοκλήρωση μιας ταινίας και η αναμονή αυτή συνήθως τους ανταμείβει με στιγμιότυπα για το τι έπεται.

Όπως στις προηγούμενες ταινίες έτσι και το φινάλε του «The Falcon and The Winter Soldier» δεν ήταν διαφορετικό.

Όχι μόνο οι θεατές είδαν την πλήρη στροφή του Sharon Carter, αλλά και ο τίτλος της ταινίας άλλαξε σε «Captain America and The Winter Soldier».

Προς ενίσχυση αυτού, η Marvel Studios κυκλοφόρησαν την επίσημη αφίσα του Anthony Mackie στην ολοκαίνουργια ταινία.

Η εκπομπή του Disney + αποφάσισε ότι ο ρόλος του Captain America ως μαύρος στην Αμερική είναι η καταλληλότεrη εξέλιξη των ταινιών της Marvel.

«Η κληρονομιά αυτής της ασπίδας είναι περίπλοκη», δήλωσε ο Wilson. Αλλά τελικά αποφάσισε να «κάνει κάτι διαφορετικό». «Κάθε φορά που παίρνω αυτό το πράγμα, ξέρω ότι υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι εκεί έξω που πρόκειται να με μισούν γι' αυτό. Ωστόσο, είμαι ακόμα εδώ. Χωρίς ξανθά μαλλιά ή μπλε μάτια. Η μόνη δύναμη που έχω είναι να πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε τα πράγματα καλύτερα».

Η νέα αφίσα, και η αλλαγή τίτλου, δίνει βάρος σε μια αναφορά ότι ο δημιουργός της σειράς και ο επικεφαλής συγγραφέας Malcolm Spellman γράφουν μια τέταρτη ταινία «Captain America» ​​με τον Mackie's Wilson στο ρόλο του τίτλου .