Ο Jay-Z ανοίγεται για το πώς αυτός και η Beyonce μεγαλώνουν τα 3 παιδιά τους

o-Jay-z-anoigetai-gia-to-pos-autos-kai-i-beyonce-megalonoun-ta-3-paidia-tous-paidia-tous
ΤΕΤΑΡΤΗ, 05 ΜΑΙΟΥ 2021

Αν και ο Jay-Z δεν συνηθίζει να μιλά για την ιδιωτική του ζωή, σε μια νέα συνέντευξη, ο περήφανος μπαμπάς αποκάλυψε μερικά πολύτιμα μυστικά σχετικά με το πώς αυτός και η Beyonce ανατρέφουν τα τρία τους παιδιά.

Μιλώντας στο The Sunday Times , ο 51χρονος νικητής Grammy μίλησε βιώνει το να είναι πατέρας για την 9χρονη κόρη του, τον Blue Ivy και τα 3χρονα δίδυμα, την Rumi και τον Sir.

Σχολιάζοντας την πίεση που μπορεί να αντιμετωπίζουν τα μικρά του λόγω της κατάστασης των σούπερ σταρ γονιών τους, είπε: «Το να νιώθει ότι αγαπιέται είναι το πιο σημαντικό πράγμα που χρειάζεται ένα παιδί, ξέρεις; Όχι εδώ είναι αυτή η επιχείρηση που θα σου παραδώσω, που δημιουργώ για σένα.»

Η Blue Ivy φαίνεται να ακολουθεί τα βήματα των γονιών της, καθώς έχει ήδη αποτελεί έναν από τους νεότερους νικητές Grammy στην ιστορία χάρη στο επιτυχημένο "Brown Skin Girl" του 2020, στο οποίο τραγούδησε μαζί με τη μαμά της.

Ωστόσο, εάν οι Blue, Rumi και Sir επιλέξουν να ακολουθήσουν μια άλλη καριέρα, ο Jay-Z είπε ότι θα είναι πολύ υποστηρικτικός.

«Τι γίνεται αν το παιδί μου δεν θέλει να είναι μουσικός ή αθλητής; Δεν έχω ιδέα, σωστά; Αλλά όσο το παιδί σας αισθάνεται ότι το στηρίζετε και αισθάνεται ότι αγαπιέται, νομίζω ότι τα πάντα είναι δυνατά», σημείωσε.

«Είναι εύκολο για εμάς, ως ανθρώπινα όντα, να θέλουμε τα παιδιά μας να κάνουν ορισμένα πράγματα, αλλά δεν έχουμε ιδέα. Είμαστε απλώς οδηγοί», συνέχισε, σημειώνοντας ότι αυτός και η Beyoncé «διασφαλίζουν ότι παρέχουν ένα στοργικό περιβάλλον, και είναι πολύ προσεκτικοί σε αυτό που θέλουν να είναι».

Όσο για τον τρόπο που ο ίδιος και η 39χρονη Beyoncé, αντιμετώπισαν την καραντίνα λόγω του COVID-19 του περασμένου έτους, είπε ότι χρησιμοποίησε το χρόνο για να «καθίσει και να συνδεθεί πραγματικά, και να επικεντρωθεί πραγματικά στην οικογένειά του και να είναι μαζί, και αφιερώνοντας χρόνο για να μάθει περισσότερα ο ένας για τον άλλο.