Η Willow Smith ανακοινώνει ότι είναι πολυσυντροφική στο «Red Table Talk»

i-willow-smith-anakoinonei-oti-einai-polusuntrofiki-sto-red-table-talk
ΤΕΤΑΡΤΗ, 05 ΜΑΙΟΥ 2021

Η Willow Smith ανακοίνωσε ότι είναι πολυσυντροφική στο επεισόδιο της περασμένης εβδομάδας στο "Red Table Talk".

Αυτό ισχύει εδώ και σχεδόν δύο χρόνια αφότου η τραγουδίστρια του "Transparent Soul" εξέφρασε για πρώτη φορά το ενδιαφέρον της να έχει πολλούς συντρόφους σε μια σχέση. Τον Ιούνιο του 2019, συζήτησε τις πολυσυντροφικές σχέσεις και την αγάπη της για "άνδρες εξίσου με τις γυναίκες" σε ένα επεισόδιο της εκπομπής στο Facebook Watch.

Στο τελευταίο επεισόδιο του "Red Table Talk", η Σμιθ είχε μια γενεαλογική συζήτηση για το γάμο και τη μονογαμία με τη μητέρα της Jada Pinkett Smith και τη γιαγιά Adrienne Banfield-Norris, γνωστή και ως "Gammy."

“Με την πολυσυντροφικότητα, νιώθω ότι το βασικό θεμέλιο είναι η ελευθερία να μπορώ να δημιουργήσω ένα στυλ σχέσης που να λειτουργεί και όχι απλώς να μπω στη μονογαμία, γιατί αυτό λένε όλοι γύρω μας ότι είναι το σωστό. Οπότε είχα στο μυαλό μου πώς μπορώ να δομήσω τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζω τις σχέσεις με αυτό στο μυαλό;", είπε.

Η 20χρονη είπε πως στην έρευνά της για την πολυσυντροφικότητα, διαπίστωσε ότι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους οι μονογαμικές σχέσεις - ή ο γάμος - συχνά αποτυγχάνουν και οδηγούν σε διαζύγιο είναι η απιστία.

Ακόμη, έδωσε ένα προσωπικό της παράδειγμα λέγοντας ότι "Ας πούμε ότι δεν ήμουν πάντα το είδος του ατόμου που ήθελε να κάνει σεξ όλη την ώρα. Αλλά ο σύντροφός μου είναι. Θα είμαι το άτομο που θα πει, ξέρεις σκριβώς επειδή δεν έχω αυτές τις ανάγκες, δεν μπορείς να τις έχεις ούτε εσύ;»

Η Σμιθ συνέχισε, "Και έτσι είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους πραγματικά με ενδιέφερε γιατί ήμουν εξοικειωμένη σε αυτό μέσω ενός μη-σεξουαλικής οπτικής. Στην ομάδα φίλων μου, είμαι το μόνο πολυσυντροφικό άτομο που κάνει το λιγότερο σεξ από όλους. "

Όσο για το πώς η Pinkett Smith αντέδρασε στην αποκάλυψη της κόρης της, είπε "υπάρχει πολλή ομορφιά που βρίσκεται έξω από τα συμβατικά κουτιά."

Η Pinkett Smith, η οποία είναι παντρεμένη με τον Will Smith από το 1997,είπε ότι πιστεύει ότι οι περισσότεροι άνθρωποι είναι μονογαμικοί επειδή "αισθάνονται ότι δεν έχουν άλλη επιλογή" και η ιδέα ότι η μονογαμία είναι η μόνη επιλογή είναι "βαθιά απαρχαιωμένη."