Η House of Gucci ολοκλήρωσε τη μαγνητοσκόπηση, επιβεβαιώνει η Lady Gaga

newyorkny-January82019ladygagawearing
ΠΕΜΠΤΗ, 13 ΜΑΙΟΥ 2021

Η μαγνητοσκόπηση για το πολυαναμενόμενο δράμα σχετικά με τη δολοφονία προ μελέτης του 1995 έχει ολοκληρωθεί.

Το House of Gucci τελείωσε επίσημα τα γυρίσματα. Η Lady Gaga απευθύνθηκε στο Instagram το Σάββατο το απόγευμα για να επιβεβαιώσει ότι το πολυαναμενόμενο δράμα σχετικά με τη δολοφονία προ μελέτης, του 1995 του Maurizio Gucci (ο εγγονός του ιδρυτή μόδας, Guccio Gucci), έχει ολοκληρώσει τη μαγνητοσκόπηση.

«That’s a wrap, Rid.#HouseOfGucci», η Gaga έγραψε σε μια φωτογραφία στην οποία φαίνονται  τα τεντωμένα χέρια της, να χαιρετούν τον σκηνοθέτη της ταινίας, Ridley Scott.

Το House of Gucci είναι βασισμένο στο βιβλίο του 2001 The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed by Sara Gay Forden και πρωταγωνιστούν οι Adam Driver και Gaga ως Maurizio Gucci και η πρώην σύζυγός του, Patrizia Reggiani, η οποία καταδικάστηκε για οργάνωση της δολοφονίας του  .

Ενώ οι οπαδοί είναι πολύ ενθουσιασμένοι που βλέπουν την ταινία, η οποία γυρίστηκε σε τοποθεσία στην Ιταλία, ορισμένα μέλη της οικογένειας Gucci έχουν καταστήσει σαφές ότι δεν νιώθουν το ίδιο για το έργο.

Πρόσφατα, τα εγγόνια του Guccio Gucci εξέφρασαν ανησυχίες στο Associated Press , λέγοντας ότι φοβούνται πως το έργο δεν θα σεβαστεί την κληρονομιά της οικογένειάς τους.

«Είμαστε πραγματικά απογοητευμένοι. Μιλώ για λογαριασμό της οικογένειας», εξήγησε η δεύτερη ξαδέρφη του Maurizio, η Patrizia Gucci. «Κλέβουν την ταυτότητα μιας οικογένειας για να βγάλουν κέρδος, για να αυξήσουν το εισόδημα του συστήματος του Χόλιγουντ .... Η οικογένειά μας έχει ταυτότητα, μυστικότητα. Μπορούμε να μιλήσουμε για τα πάντα. Αλλά υπάρχει ένα όριο που δεν μπορεί να ξεπεραστεί».