Γιαούρτι και αντηλιακή προστασία: Ένα -greek- love story αιώνων

giaourti-kai-antiliaki-prostasia-ena-greek-love-story-aionon
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 14 ΜΑΙΟΥ 2021

Σήμερα γίνεται το μεγαλύτερο παγκόσμιο trend, χάρη στην ελληνική κληρονομιά -και μια ελληνική μάρκα που αποθέωσε τα αντηλιακά οφέλη του.

Αυτό το καλοκαίρι, φλερτάρετε και αγαπήστε τον καλοκαιρινό ήλιο όσο ποθείτε, απλά υποδεχτεί το το άγγιγμά του μέσα στο λευκό πέπλο προστασίας που προσφέρει το γιαούρτι -μια υπερτροφή για το δέρμα με βαθιές ρίζες στην παράδοσή μας. Είναι το ίδιο σούπερ συστατικό που η εταιρεία KORRES επέλεξε να ενσωματώσει στην ομώνυμη αντηλιακή σειρά της.

Margarita Nikitaki

Βασισμένα στην ισχυρή ενυδατική και ανακουφιστική δράση του γιαουρτιού, και με διαφανείς στο δέρμα υφές, τα νέα αντηλιακά προϊόντα της εταιρείας έχουν αναπτυχθεί χωρίς σιλικόνες, που είναι μη-βιοδιασπώμενες, και χωρίς φίλτρα ενδεχομένως επιβλαβή για το θαλάσσιο περιβάλλον. 

Παράλληλα, και με αφορμή τη νέα αντηλιακή σειρά, η KORRES συνεργάζεται με το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας «Αρχιπέλαγος», με στόχο την προστασία των θαλασσών μας και τη στήριξη του εγχειρήματος επαναφύτευσης των θαλάσσιων λιβαδιών «Ποσειδωνίας» στο Αιγαίο. Από την προώθηση της βιολογικής καλλιέργειας και την προστασία των απειλούμενων φυτικών ειδών, τη zero-waste εκχύλιση των βοτάνων και την περιβαλλοντικά φιλική παραγωγική διαδικασία, έως τα εκατοντάδες συστατικά που αποφεύγονται στις φόρμουλες και τη μεταμόρφωση των άδειων συσκευασιών σε όμορφα ανακυκλωμένα αντικείμενα, η νέα αντηλιακή σειρά «KORRES Γιαούρτι» επιθυμεί να βελτιώνει συνεχώς την προσφορά της για τη διατήρηση της ομορφιάς του πλανήτη, σε αρμονία με τη φύση.

Margarita Nikitaki

Με κυρίαρχο αυτό το μοναδικό φυσικό συστατικό, αλλά και σε συνδυασμό με πανθενόλη, βιταμίνη Ε και φυτικά έλαια, οι νέες αντηλιακές συνθέσεις της KORRES για το πρόσωπο και το σώμα, είναι ιδανικές για το ευαίσθητο δέρμα, είναι ιδανικές για ένα δέρμα ενυδατωμένο και προστατευμένο από τη φωτογήρανση. 

THE BEAUTY TEAM