Η βιογραφική ταινία της Cher με τους παραγωγούς του «Mamma Mia!»

i-biografiki-tainia-tis-cher-me-tous-paragogous-tou-mamma-mia
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 21 ΜΑΙΟΥ 2021

Την παραμονή των 75ων γενεθλίων της, η Cher ανακοίνωσε την κυκλοφορία της δικής της βιογραφίας από τους παραγωγούς του Mamma Mia!.

Το pop icon ανακοίνωσε τα νέα στο Tweeter επιβεβαιώνοντας ότι η ταινία, της οποίας ο τίτλος παραμένει άγνωστος, θα κυκλοφορήσει μέσω της Universal Pictures.

Η Judy Craymer, που ήταν η πρώτη που είχε την ιδέα να μετατρέψει τη μουσική των ΑΒΒΑ σε σκηνικό μιούζικαλ, θα αναλάβει την παραγωγή της ταινίας της Cher μαζί με τον Gary Goetzman.

Ο νικητής του Βραβείου της Ακαδημίας και σεναριογράφος Eric Roth θα γράψει το σενάριο στη βιογραφική ταινία της Cher, μετά τις πιο πρόσφατες προσπάθειές του να προσαρμόσει το «Killers of the Flower Moon» για τον Martin Scorsese και να συν-γράψει τη νέα ταινία «Dune» με τον σκηνοθέτη Denis Villenueve.

Όπως επισημαίνει η Cher, αυτή δεν είναι η πρώτη μουσική ταινία του Roth, καθώς έχει αναλάβει στο παρελθόν τη συν-συγγραφή της επιτυχημένης ταινίας «A Star Is Born» με πρωταγωνιστές τους Bradley Cooper και Lady Gaga, το 2018. Ακόμη, ήταν πίσω από το σενάριο για το νομικό θρίλερ του 1987 με τίτλο «Suspect» με πρωταγωνίστρια τη Cher δίπλα στον Dennis Quaid.

To καστ των ηθοποιών και η πλοκή ακόμη παραμένουν άγνωστα, ωστόσο δεν αναμένεται να μοιάζει τόσο στο μιούζικαλ «Mamma Mia!». Τέλος, δεν είναι ακόμη γνωστό αν η ταινία θα καλύψει όλη τη ζωή της popstar ή αν θα αφορά ένα κομμάτι της καριέρας της.