Η Salma Hayek αποκαλύπτει ότι παραλίγο να πεθάνει από τον COVID-19

i-salma-hayek-apokaluptei-oti-paraligo-na-pethanei-apo-ton-covid-19
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 21 ΜΑΙΟΥ 2021

«Ο γιατρός μου με ικέτευε να πάω στο νοσοκομείο γιατί ήμουν πραγματικά πολύ άσχημα.»

Η γνωστή Μεξικάνα ηθοποιός αποκάλυψε ότι τον περασμένο χρόνο νόσησε από τον ιό του Covid 19 και ότι παραλίγο να πεθάνει.

Η ηθοποιός που μίλησε στο Variety σε μια αποκλειστική συνέντευξη δήλωσε ότι νόσησε από τον ιό στις αρχές της εξάπλωσής του και οι γιατροί την παροτρύναν να επισκεφτεί νοσοκομείο. «Ο γιατρός μου με παρακάλεσε να πάω στο νοσοκομείο γιατί ήμουν τόσο άσχημα», δήλωσε η Hayek στη δημοσίευση, αφού είχε προηγουμένως κρατήσει τη διάγνωσή της ιδιωτική.

Εξήγησε ότι στη συνέχεια πέρασε επτά εβδομάδες απομονωμένη σε ένα δωμάτιο του σπιτιού της και ότι της δόθηκε οξυγόνο. Η Hayek πρόσθεσε: «Είπα:« Όχι, ευχαριστώ. Θα προτιμούσα να πεθάνω στο σπίτι μου».

Η ηθοποιός είπε ότι εξακολουθούσε να αγωνίζεται για να ανακτήσει την ενέργεια που είχε πριν από τον ιό, αλλά επέστρεψε στη δουλειά τον περασμένο μήνα για τον ρόλο της στο «House of Gucci» του Ridley Scott.

Τον επόμενο χρόνο αναμένεται να πρωταγωνιστήσει μαζί με τους Ryan Reynolds και Samuel L. Jackson στο «Hitman’s Wife’s Bodyguard» και στους «Eternals» της Marvel από την Chloé Zhao.

Για τον επερχόμενο ρόλο της ως υπερήρωα, η Hayek είπε στο Variety «Ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό να γίνω ήρωας της Marvel. Θεωρούσα ότι είμαι μεγάλη για έναν τέτοιο ρόλο, αλλά όταν το έμαθα σοκαρίστικα. Είναι δύσκολο να είσαι ήρωας ταινίας δράσης όταν είσαι Μεξικάνος και γυναίκα αλλά το να είμαι και υπερήρωας και Μεξικάνα και γυναίκα και στην ηλικία που είμαι...ένιωθα σαν να με διέλυαν».