Ο Ryan Reynolds δηλώνει «fan» των Stray Kids

o-ryan-reynolds-dilonei-fan-ton-stray-kids
ΤΡΙΤΗ, 25 ΜΑΙΟΥ 2021

«Ως νέος οπαδός των Stray Kids, θα μπορούσα να έχω ένα τους αυτόγραφο;»

Ο πρωταγωνιστής του «Deadpool», Ryan Reynolds έχει δηλώσει ότι είναι ένας νέος οπαδός των  Stray Kids, μετά αφιέρωμα τους στην ταινία του 2016.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα, ο Reynolds έγινε viral αφού αντέδρασε στο αφιέρωμα της μπάντας για το Deadpool, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής τους στον Mnet reality. Το συγκρότημα είχε ξαναδημιουργήσει την εναρκτήρια σκηνή της ταινίας του 2016 κατά τη διάρκεια του mashup του «God Menu» και του BLACKPINK το «DDU-DU DDU-DU».

Ο ηγέτης του συγκροτήματος Bang Chan μοιράστηκε τον ενθουσιασμό του για την αντίδραση του Reynolds κατά τη διάρκεια μιας εκπομπής V Live. «Δεν περίμενα τον ένα και μοναδικό Ryan Reynolds να δει την εμφάνισή μας. Αυτό ήταν πραγματικά τρελό», είπε . Το  είδωλο μοιράστηκε με το κοινό του ότι «του αρέσει πολύ ο Ryan Reynolds», προσθέτοντας ότι «θα ήθελε αυτόγραφο» από τον ηθοποιό.

Σύντομα ο Reyonds απάντησε στο αίτημα του Bang Chan μέσω Twitter, δημοσιεύοντας ένα μπουκάλι gin απευθυνόμενο στο pop idol. «Αρχικά έχω το αυτόγραφό σου εδώ Bang Chan. Θα σου το στείλω αυτή την εβδομάδα. Δεύτερον, σαν νέος φαν των @Stray_Kids, θα μπορούσα να έχω κι εγώ ένα αυτόγραφο;».

Αργότερα την ίδια μέρα, ο επίσημος λογαριασμός του Deadpool στο Twitter πόσταρε ένα screenshot με τον Bang Chan να φοράει μια μάσκα Deadpool κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του V Live. Ο Reynolds στη συνέχεια σχολίασε: «Ας του πάρουμε μια πραγματική μάσκα».