Ο Weeknd ολοκληρώνει την εποχή του «After Hours» και κυκλοφορεί καινούργια μουσική

o-weeknd-oloklironei-tin-epoxi-tou-after-hours-kai-kukloforei-kainourgia-mousiki
ΤΡΙΤΗ, 25 ΜΑΙΟΥ 2021

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Θεό που δε χρειάζεται πια να φοράω το κόκκινο κοστούμι.»

Ο Weeknd σηματοδότησε το τέλος της εποχής του «After Hours» και ότι θα πρέπει να αναμένουμε νέα μουσική από εκείνον.

Ο Καναδός καλλιτέχνης κυκλοφόρησε το φημισμένο τέταρτο studio album του τον Μάρτιο του 2020, αλλά φάνηκε να ανακοινώνει το βράδυ στις 23 Μαΐου στα Billboard Music Awards ότι τελείωσε πλέον αυτή η καμπάνια για το άλμπουμ του.

Σε μια νύχτα όπου πήρε συνολικά 10 βραβεία - συμπεριλαμβανομένου του βραβείου για το Top R&B άλμπουμ για το «After Hours», ο Weeknd είπε στο κοινό σε ένα σημείο ότι «θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Θεό που δεν χρειάζεται να φοράω πια αυτό το κόκκινο κοστούμι». Ο Weeknd φοράει τακτικά το κοστούμι αυτό κατά τη διάρκεια των παραστάσεων για το «After Hours» του περασμένου έτους, συμπεριλαμβανομένου του Super Bowl Halftime Show τον Φεβρουάριο.

Αργότερα στην τελετή, ενώ αποδέχτηκε το βραβείο για το Top Hot 100 Song, ο Weeknd υπαινίχθηκε ότι τώρα επικεντρώνεται στο επόμενο κεφάλαιο της καριέρας του. «Θέλω απλώς να πω ότι το After Hours έχει πλέον τελειώσει και η αυγή έρχεται», είπε, υπονοώντας ότι η νέα μουσική του θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Η παρουσίαση του «Save Your Tears» ακολούθησε την εξ αποστάσεως παρουσιαση του Weeknd αυτόν τον μήνα στα BRIT Awards 2021.

Ο καλλιτέχνης συνεργάστηκε με τον συνθέτη Oneohtrix Point Never για την παράσταση στα BRITs, με τον οποίο επίσης συνεργάστηκε και στην εμφάνιση του Weeknd στο Super Bowl Halftime Show.