Disco fever: Μια εξαιρετική νεο-ρετρό ιδέα χτενίσματος για επίσημες ανοιξιάτικες εμφανίσεις

disco-fever-mia-eksairetiki-neo-retro-idea-xtenismatos-gia-episimes-anoiksiatikes-emfaniseis
ΤΕΤΑΡΤΗ, 26 ΜΑΙΟΥ 2021

Η ντίσκο-ντίβα των 20’s, Ciara, δείχνει τον τρόπο.

Η 35χρονη τραγουδίστρια, τραγουδοποιός, χορεύτρια και μοντέλο Ciara επαναφέρει τον κόσμο του hair styling στο λαμπερό παρελθόν των ντισκοτέκ των 80’s, με μια μεταμόρφωση εμπνευσμένη από το funkadelic στιλ. Στην καραντίνα, την είδαμε στο Instagram να επιχειρεί δεκάδες ακραίες χρωματικές παρεμβάσεις στο πλούσιο άφρο μαλλί της -από μπλε πλεξούδες έως και φωσφοριζέ ροζ ανταύγειες-, αλλά στην πρώτη ανάρτησή της στην μετα-καραντίνα εποχή δίνει το σήμα για κάθε γυναίκα που ψάχνει να γιορτάσει την ελευθερία της. 

Η Ciara, με μια κουπ που θυμίζει γνήσιο αντίγραφο της Farrah Fawcett στα νιάτα της, επελαύνει στη νέα εποχή με μια απίστευτη μεταμόρφωση, την οποία μοιράστηκε με τους 28m ακόλουθούς της.

Με τη βοήθεια της celebrity hairstylist Kiyah Wright έφερε ξανά στο προσκήνιο αυτό το δημοφιλές ρετρό χτένισμα, δημιουργώντας τεράστιες καστανόξανθες πλεξούδες, που πέφτουν με πολλαπλές μπούκλες στο πρόσωπο και πέρα από τους ώμους. Αλλά το iconic disco-look δεν σταματά στα μαλλιά. H διάσημη makeup artist Shannon Pezzetta συνέδεσε αυτή την ογκώδη και αφράτη κουπ με ένα full-face bronze foundation, λαμπερές αποχρώσεις σαμπάνιας στα ζυγωματικά της Ciara και έντονο eyeliner. Κερασάκι στην τούρτα είναι το γυαλιστερό nude-pink κραγιόν στα χείλη -σήμα κατατεθέν της ντίσκο εποχής των 80’s, που απογείωσε η Farrah Fawcett.

THE BEAUTY TEAM