Νέο άλμπουμ για τη Lorde και ανακοίνωση για την εμφάνισή της στο Primavera 2022

neo-almpoum-gia-ti-lorde-kai-anakoinosi-gia-tin-emfanisi-tis-sto-primavera-2022
ΠΕΜΠΤΗ, 27 ΜΑΙΟΥ 2021

Καθώς η Νεοζηλανδή καλλιτέχνις επιβεβαιώνει ότι θα αποτελέσει μέρος του Primavera 2022, οι φήμες για το νέο επερχόμενο άλμπουμ της αρχίζουν να επιβεβαιώνονται.

Οι φανς της Lorde περίμεναν αυτά τα νέα εδώ και αρκετό καιρό, μιας και έχουν περάσει μόλις τέσσερα χρόνια από τότε που η καλλιτέχνις από τη Νέα Ζηλανδία κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ της με τίτλο «Melodrama» . Αν και η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε ότι εργάζεται για την δημιουργία του νέου της άλμπουμ, είναι δύσκολο να προβλεφθεί η ημερομηνία της κυκλοφορίας του.

Προς το παρόν η ημερομηνία κλειδί είναι το φεστιβάλ Primavera, το οποίο επιβεβαιώθηκε ότι θα πραγματοποιηθεί το 2022, οπότε και το νέο άλμπουμ της Lorde είναι πιθανό να κυκλοφορήσει μέσα στον επόμενο χρόνο. 

Αν και η Lorde δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει την ημερομηνία της κυκλοφορίας του τρίτου δίσκου της, για το οποίο δεν γνωρίζουμε ακόμη ούτε τον τίτλο, το κοινό της δημοφιλούς τραγουδίστριας ελπίζει ότι θα το κυκλοφορήσει πριν από τις αρχές Ιουνίου του επόμενου έτους. Οι υποθέσεις αυτές στηρίζονται στο γεγονός ότι η καλλιτέχνις από τη Νέα Ζηλανδία έχει ανακοινώσει ως headliner στο Primavera 2022. «Η Lorde… θα σταματήσει από το διάλειμμά της με την κυκλοφορία του τρίτου άλμπουμ της μετά από την αξέχαστη εμφάνισή της το 2018».

Η ίδια, διατηρεί τα πράγματα, θα λέγαμε, αρκετά ασαφή καθώς πέρυσι, είπε στο Blackbird Spyplane ότι η πανδημία έχει καταστήσει ακόμη πιο δύσκολο την ανακοίνωση της ημερομηνίας για την κυκλοφορία του άλμπουμ της.

«Λέω στους ανθρώπους ότι κάτι αρχίζει να παίρνει σχήμα. Υπάρχει κάτι. Αλλά, ξέρετε, χρειάζομαι πραγματικά τον χρόνο μου και θέλω να ξέρω ολόκληρο το σύμπαν, ολόκληρο το κινηματογραφικό σύμπαν γι’ αυτό που κάνω, οπότε είμαι σε αυτήν τη διαδικασία τώρα. Δεν ξέρω πόσα περισσότερα θέλω να πω. Είναι μια τόσο κουραστική χρονιά γιατί δεν μπορώ να προγραμματίσω τίποτα, υποθέτω όμως ότι γενικά, κανείς δεν ξέρει ποτέ, πότε έρχεται αυτό το κάτι ούτως ή άλλως…»

Σύμφωνα με την Lorde, το τρίτο άλμπουμ έχει πάρει το όνομά του από από πέρυσι. Αποκάλυψε ότι η έμπνευση για τον τίτλο του άλμπουμ, της ήρθε σε ένα ταξίδι στην Ανταρκτική το 2019. «Στην πραγματικότητα αποφάσισα για το όνομα του άλμπουμ ακριβώς σε εκείνο το ταξίδι. Μόλις επέστρεψα σκέφτηκα:« Αυτό είναι.»