Πρώτη φορά: Η Charlize Theron με κατακόκκινα μαλλιά!

proti-fora-i-charlize-theron-me-katakokkina-mallia
ΔΕΥΤΕΡΑ, 31 ΜΑΙΟΥ 2021

Η τελευταία ανάρτησή της μέσα σε ένα πρωτόγνωρα φλογερό, πυκνό και σγουρό μαλλί, μάλλον θα μείνει στην Ιστορία.

Από προχθές, τίποτε δεν μπορεί να σας θυμίζει την Charlize Theron που ξέρατε. 
Μολονότι την έχουμε ξαναδεί με δεκάδες παραλλαγές κουρέματος, χτενίσματος και χρώματος μαλλιών, αυτό το φλογοβόλο κόκκινο συνδυαστικά με μια ογκώδη περμανάντ, δεν θα μπορούσε να είναι η Theron.
 

Για τις ανάγκες του ρόλου της ως Lady Lesso στην επερχόμενη ταινία του Netflix «School for Good and Evil», η οσκαρική ηθοποιός, υποχρεώθηκε ακόμη μια φορά να γίνει ...χαμαιλέοντας! Και είναι γεγονός, πως δεν είναι λίγες οι φορές που η γνωστή ηθοποιός άλλαξε δραματικά την εμφάνισή της για έναν ρόλο. Όλοι θυμόμαστε το «Monster» και το «Tully», ταινίες όπου επέλεξε να φορτώσει πολλά κιλά λίπους σε όλο της το σώμα, με στόχο «...να έρθω όσο πιο κοντά στο ρεαλισμό που απαιτούσαν οι χαρακτήρες, με όλο το βάρος που κουβαλούσαν πάνω τους», όπως έχει πει η ίδια.
 
Από τις πρώτες εικόνες των γυρισμάτων της νέας της ταινίας -που θα προβληθεί από το Netflix μέσα στο καλοκαίρι- βλέπουμε ότι η Theron διατηρεί το  μεγαλύτερο μέρος του προσώπου της σκοτεινό, εκτός από το εκπληκτικό περμανάντ φορμάρισμα και το ιδιότροπο χτένισμα που είχαν οι ντίβες του ’30 και του ‘40 (από την Greta Garbo και την Katharine Hepburn έως την Bette Davis και την Joan Crawford). Όμως, πάνω απ’ όλα, αυτό που κάνει την τεράστια διαφορά είναι το κόκκινο χρώμα των μαλλιών. «Τόσο φλογερό, που το κάνει αληθινά διαβολικό», γράφει η Charlize Theron, «όσο και ο χαρακτήρας που υποδύομαι. Για την Lady Lesso, θα έκανα ο,τιδήποτε». 

Και ενώ οποιαδήποτε άλλη ηθοποιός θα προτιμούσε να φορέσει μια περούκα ώστε να ανταποκριθεί στον συγκεκριμένο ρόλο, εντούτοις, για άλλη μια φορά η Theron επιλέγει να είναι 100% συνεπής με την «σκληρή» φυσικότητα -η οποία, εντέλει, φαίνεται να την κολακεύει, έστω και εάν την καθιστά σχεδόν αγνώριστη.

  THE BEAUTY TEAM