Elton John, Ed Sheeran και Courteney Cox τραγουδούν το «Tony Danza» στη Lisa Kudrow

o-elton-John-ed-sheeran-kai-courteney-cox-tragoudoun-to-tony-danza-sti-lisa-kudrow
ΤΕΤΑΡΤΗ, 09 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Η συνάντηση των «Friends» προβλήθηκε πριν από μια εβδομάδα, αλλά πολλά νέα από το αγαπημένο καστ συνεχίζουν να βγαίνουν στη δημοσιότητα.

Η Courteney Cox έδωσε φόρο τιμής στη συμπρωταγωνίστριά της, Lisa Kudrow, την Κυριακή, δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο Instagram, στο οποίο τραγουδάει το τραγούδι του Elton John «Tiny Dancer», με τη συνοδεία του πιάνου του Ed Sheeran, της Brandi Carlile και του ίδιου του Elton John.

Στο βίντεο η Elton John παίζει πιάνο, ενώ τραγουδάει μαζί με τους φίλους της αλλάζοντας τους στίχους του «Tiny Dancer», σε «Tony Danza», όπως είχε κάνει και η Phoebe Buffay (Lisa Kudrow) στη σειρά.

Σε ένα επεισόδιο της 3ης σεζόν 3, η Phoebe κατονομάζει το πιο ρομαντικό τραγούδι ως «αυτό που έγραψε ο Elton John για αυτόν τον τύπο στο «Who's the Boss;» και τραγουδά τους στίχους ως, «Hold me close, young Tony Danza».

«Μία από τις μεγαλύτερες στιγμές της ζωής μου. Αυτό είναι για σένα @lisakudrow», έγραψε η Cox, η οποία έπαιζε πιάνο στο βίντεο.

Η Kudrow απάντησε στο βίντεο με το δικό της μοναδικό τρόπο, αποκαλώντας το αφιέρωμά τους ως «το πιο συναρπαστικό πράγμα», αν και επεσήμανε ότι δεν απέδωσαν σωστά την εκδοχή του τραγουδιού της Phoebe. «Από τεχνικής άποψης αυτό που είπατε ήταν πολύ καλό. Και σχετικά με τη version που γράψατε εσείς Sir Elton, και αυτή ήταν πολύ καλή επίσης