Θα αναγνωρίζατε την Angelina Jolie με πλατινέ μαλλιά;

tha-anagnorizate-tin-angelina-Jolie-me-platine-mallia
ΔΕΥΤΕΡΑ, 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Οι πρώτες εικόνες της ηθοποιού από τα γυρίσματα της νέας της ταινίας, είναι πολύ εμπνευστικές για κάθε δυναμική γυναίκα. Μια hair colorist δίνει τις συμβουλές της.

Με τα κομμωτήρια πλέον ανοιχτά και σε πλήρεις ...υπερωρίες, πολλές από εσάς θέλουν να δημιουργήσουν μια εντελώς εντυπωσιακή εικόνα στα μαλλιά τους, παίρνοντας την πιο γλυκιά εκδίκηση από την μακρά καραντίνα που επέβαλε ο Covid. Το ίδιο έχουν κάνει ήδη και πολλές διασημότητες της διεθνούς showbiz, με τις ακραίες χρωματικές παραλλαγές στα μαλλιά τους να έχουν γίνει viral. 
Αλλά η εικόνα που θα συζητηθεί περισσότερο είναι αυτή της Angelina Jolie, η οποία έστω και για καθαρά επαγγελματικούς λόγους κυκλοφορεί εδώ και μερικές εβδομάδες με ξανθά πλατινέ μαλλιά. 
Πολύ μακριά από τις συνηθισμένες πλούσιες μελαχρινές μπούκλες της, η 46χρονη ηθοποιός οδηγήθηκε σε μια γενναία μεταμόρφωση για χάρη του ρόλου της ως Thena στο νέο επικό φιλμ της Marvel, Eternals.

Συμμετέχοντας για πρώτη φορά στο μυθικό (και παράλληλα, εξαιρετικά κερδοφόρο) σύμπαν της Marvel, η Angelina Jolie έχει γίνει talk of the town σε όλο το Χόλιγουντ, λόγω και της ανεπανάληπτης αλλαγής χρώματος των μαλλιών της, με τις εικόνες που έχουν διαρρεύσει από τα γυρίσματα να έχουν σπάσει το διαδίκτυο. 

Εν τω μεταξύ, η γνωστή Ελληνίδα hair colorist Αθηνά Τζάνετ Κορώση, δίνει μερικές συμβουλές σε περίπτωση που επιχειρήσετε κι εσείς μια τέτοια εντυπωσιακή μεταμόρφωση στο χρώμα των μαλλιών σας.
«Το πλατινέ είναι η πιο ανοιχτή, σχεδόν άσπρη απόχρωση του ξανθού, η οποία μπορεί να είναι ψυχρή, ουδέτερή ή και πιο θερμή, επιλέγοντας διαφορετικούς τόνους του πλατινέ, όπως για παράδειγμα, το ασημί, το γκρι-μπλε, το χρώμα του οπαλίου ή της σαμπάνιας, ο λευκόχρυσος, το ανοιχτό φραουλί ή σταχτί και άλλα», λέει η hair colorist, τονίζοντας: «Το μόνο που πρέπει να γνωρίζετε, είναι πως για να βάψετε τα μαλλιά σας πλατινέ με επιτυχία, θα πρέπει πρώτα να ξανοίξετε πολύ το παλιό σας χρώμα, ακόμη και αν είστε φυσική ξανθιά». 

Εννοείται ότι ένα τόσο δυναμικό χρώμα μαλλιών, δεν είναι προνόμιο μόνο για τις celebrities του Χόλιγουντ που το έχουν τολμήσει στο πρόσφατο παρελθόν, όπως η Lady Gaga, η Kim Kardashian, η Gigi Hadid, και η Angelina Jolie τώρα. Σκεφτείτε το πλατινέ χρώμα ως μια απόφασή σας να ξεχωρίσετε από το πλήθος, μέσα από επιλογές με πολύχρωμες ανταύγειες, από το αστραφτερό ασημί έως το λαμπερό γκρίζο,  συνδυαστικά με ατίθασες σκούρες ρίζες για αντίθεση. 
Για όσες προτιμούν κάτι πιο διακριτικό ή ψάχνουν ένα πλατινέ που να φοριέται άνετα στον εργασιακό χώρο, τι θα λέγατε για ένα πλατινέ ξανθό ombre, όπου οι ξανθές ή ανοιχτές καστανές ρίζες ανοίγουν σταδιακά σε φωτεινές πλατινέ άκρες;
Σύμφωνα με την hair colorist, όσες γυναίκες έχουν ψυχρούς τόνους στο δέρμα τους, θα ταιριάζουν τέλεια με τις μεταλλικές πλατινέ αποχρώσεις -όπως το μπλε του πάγου και το ασημί, αλλά και οι ανοιχτές αποχρώσεις του ξανθού της στάχτης. Οι ουδέτεροι τόνοι δέρματος ταιριάζουν με όλες τις πλατινέ αποχρώσεις, ενώ όσες έχουν πιο θερμούς τόνους επιδερμίδας μπορούν να δοκιμάσουν ένα ανοιχτό ξανθό του τριαντάφυλλου, το ανοιχτό της φράουλας και τα φωτεινά μελί χρώματα.

 THE BEAUTY TEAM