Η Nicole Kidman λατρεύει τη Lucille Ball που ενσαρκώνει στη νέα της ταινία

i-nicole-kidman-latreuei-ti-lucy
ΔΕΥΤΕΡΑ, 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Σε μια πρόσφατη συνομιλία με τον Chris Rock για το Variety, η 53χρονη νικήτρια Όσκαρ μίλησε για τη χαρά και τις προκλήσεις του να παίζει τη βασίλισσα της κωμωδίας, Lucille Ball, στην επερχόμενη ταινία του Aaron Sorkin, «Being the Ricardos».

Πιέζοντας τον εαυτό της να τελειοποιήσει τη φωνή της Ball, η Kidman είπε: «Μου πήρε πάρα πολύ χρόνο για να ενσαρκώσω τη Lucille Ball, επειδή έχει έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο όταν μιλάει.» Συμφωνώντας ο  Chris Rock, με το σχόλιο της 56χρονης ότι η Ball ήταν «ένας από τους πιο ταλαντούχους ανθρώπους που γεννήθηκαν ποτέ στη γη», η Kidman συμπλήρωσε πως «Βγαίνω έξω από τη ζώνη άνεσής μου τώρα, Chris! Θα ήθελα να είμαι αστεία. Ποτέ δεν κάνω αστεία», είπε.

«Η Lucille Ball είναι πολύ κωμική. Το περίεργο με τη Lucy ότι όλοι νομίζουν πως θα ξανακάνουμε το I love Lucy και δεν είναι έτσι. Η ταινία αφορά τη Lucy, τον Desi, τη σχέση τους και τον γάμο τους», είπε η ηθοποιός. «Είναι πολύ πιο βαθύ στην πραγματικότητα».

Επαινώντας τον θρύλο της κωμωδίας, η Kidman τόνισε πόσο πολύ μπροστά από την εποχή της ήταν πραγματικά η Ball.

«Δημιούργησε την εταιρεία παραγωγής της. Ο Desi ήταν Κουβανός και έπρεπε να αγωνιστεί για να τον πάρει στην εκπομπή. Είχαν τόσα πολλά πράγματα στον γάμο τους που είναι τόσο συναφή με το σήμερα, και αυτό που αντιμετώπιζε επίσης από την άποψη ότι όλοι οι καλλιτέχνες αντιμετωπίζουν τα ίδια, δηλαδή τις μεγάλες εταιρείες. Και λες όχι, γιατί αυτό που κάνεις είναι τέχνη», είπε η Kidman.

Το «Being the Ricardos» είναι ένα βιογραφικό δράμα για την Ball και τον σύζυγό της, Desi Arnaz, ο οποίος πρωταγωνίστησε στη δημοφιλή κωμική σειρά του 1951, «I Love Lucy». Οι δύο παντρεύτηκαν το 1940 και χώρισαν το 1960. Ο Javier Bardem θα αναλάβει τον ρόλο του Arnaz, τον σύζυγο και συπρωταγωνιστή της Ball.