Κωστής Μαραβέγιας: «Φοβάμαι την περίοδο που θα πάψω να έχω ανησυχίες»

kostis-marabegias-fobamai-tin-periodo-pou-tha-papso-na-exo-anisuxies

ΔΕΥΤΕΡΑ, 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010

O Κωστής Μαραβέγιας μίλησε αποκλειστικά στο click@Life για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του, αλλά και για τις ανησυχίες, τους φόβους και τις επιθυμίες του. Απολαύστε τον!

Ξεκίνησε κοντά στην Ευανθία Ρεμπούτσικα και τον Παναγιώτη Καλατζόπουλο, διασκεδάζοντας το κοινό κατά τη διάρκεια του διαλείμματος και σήμερα, έφτασε να ξεσηκώνει το κοινό σε κάθε του εμφάνιση. Το ακορντεόν είναι ο πιστός του φίλος και οι τροβαδούρικες μελωδίες, διαδέχονται η μία την άλλη στο μουσικό του ημερολόγιο.

Στο επαγγελματικό ξεκίνημα του Κωστή Μαραβέγια κανείς δεν φανταζόταν τη σημερινή μουσική του σταδιοδρομία, ούτε και ο ίδιος, αφού είχε επιλέξει το δρόμο των Μαθηματικών, σπουδάζοντας Στατιστική στην Ιταλία.

Οι αριθμοί όμως, στάθηκαν λίγοι μπροστά στις νότες κι έτσι, ο Κωστής βρίσκεται σήμερα συχνά πυκνά επί σκηνής, ξεσηκώνοντας το κοινό που τον αγαπά ιδιαίτερα.

Μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου μάλιστα, θα εμφανίζεται στη μουσική σκηνή KooKoo, στο Γκάζι. Μέχρι να τον απολαύσετε live όμως, μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του, αλλά και για τις ανησυχίες, τους φόβους και τις επιθυμίες του, μέσα από την αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο click@Life.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΑΛΙΑ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΜΟΝΤΑΖ: ΒΑΝΙΑΣ ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ