Η Gwyneth Paltrow, το «Royal Tenenbaums» και ο πατέρας της

i-gwyneth-paltrow-leei-oti-to-royal-tenenbaums-einai-i-moni-tainia-tis-pou-mporei-na-parakolouthisei-moni-tainia-tis-pou-mporei-na-parakolouthisei
ΠΕΜΠΤΗ, 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Η Gwyneth Paltrow πρωταγωνίστησε στο «The Royal Tenenbaum» ως Margot, λίγα χρόνια μετά τη νίκη του Όσκαρ της.

Η Gwyneth Paltrow έχει πολλούς λόγους να είναι συναισθηματικά δεμένη με το «The Royal Tenenbaums».

Η 48χρονη ηθοποιός έχει χαρακτηρίσει αρκετές φορές την ταινία του 2001 ως μια από τις πιο αγαπημένες της. Κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής επανένωσης του καστ στο Tribeca Festival, το βράδυ της Δευτέρας, η Paltrow αποκάλυψε έναν από τους λόγους για τους οποίους η ταινία κατέχει μια τόσο γλυκιά θέση στην καρδιά της.

Η ταινία προβλήθηκε στους θαυμαστές για να γιορτάσει την 20η επέτειο πριν τη διαδικτυακή συνάντηση των ηθοποιών για να μιλήσουν για την εμβληματική ταινία του Wes Anderson. Κατά τη διάρκεια της επανένωσης, η Paltrow αποκάλυψε ότι η συγκεκριμένη ταινία είναι η μόνη στην οποία μπορεί να παρακολουθήσει τον εαυτό της λόγω της σύνδεσής της με τον αείμνηστο μπαμπά της, Bruce Paltrow.

«Έχω μια ανάμνηση του μπαμπά μου που με επισκέπτεται», δήλωσε η Paltrow, σύμφωνα με το USA Today. «Ήρθε την ημέρα που κάναμε μια σκηνή όπου κατεβαίνω από το λεωφορείο και ο Richie έρχεται και με παίρνει, και ο μπαμπάς μου ήταν εκεί. Ήταν μια πολύ ξεχωριστή μέρα».

«Μισώ να βλέπω τον εαυτό μου στις ταινίες και έτσι αυτή η σκηνή είναι η μοναδική που μπορώ να παρακολουθήσω τον εαυτό από όλη την καριέρα μου», πρόσθεσε.

Ο Bruce Paltrow είχε πεθάνει σε ηλικία 58 ετών, ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία της ταινίας τον Οκτώβριο του 2002 από επιπλοκές, λόγω του καρκίνου και της πνευμονίας.