Η Lorde κυκλοφορεί το βίντεο για το άλμπουμ της «Solar Power»

i-lorde-kukloforei-to-binteo-gia-to-almpoum-tis-solar-power
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Η Lorde κυκλοφορεί ένα νέο βίντεο teaser για το επερχόμενο άλμπουμ της, μία εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του νέου της single, «Solar Power», με το οποίο κάνει την επιστροφή της στη μουσική βιομηχανία.

Ο τίτλος του κλιπ, που δεν έχει ήχο, είναι «Every perfect summer’s gotta take its flight» και περιλαμβάνει εναέριες λείψεις από ένα λιβάδι και μια παραλία όπου και στις δύο τοποθεσίες, η κάμερα εστιάζει σε ένα σύμβολο με τα αρχικά «SP» που συμβολίζουν τον τίτλο του άλμπουμ «Solar Power» της Lorde.

Το single στο οποίο συμμετέχουν η Phoebe Bridgers και η Clairo, κυκλοφόρησε την περασμένη Πέμπτη στις 10 Ιουνίου. Σε μια συνέντευξη, η τραγουδίστρια συζήτησε τις ομοιότητες του «Solar Power» και του «Loaded» των Primal Scream.

«Δεν είχα ακούσει ποτέ τους Primal Scream στη ζωή μου. Μου έλεγαν να τους ακούσω», είπε. «Έγραψα το τραγούδι στο πιάνο και μετά συνειδητοποιήσαμε ότι ο τρόπος που ακούγεται μοιάζει με το Loaded. Είναι απλώς ένα από αυτά τα τρελά πράγματα που συμβαίνουν. Ήταν οι πνευματικοί πρόγονοι του τραγουδιού.»

Ενώ η Lorde δεν έχει επιβεβαιώσει την ημερομηνία κυκλοφορίας του άλμπουμ, είπε ότι το «Solar Power» θα κυκλοφορήσει σύντομα.

«Το άλμπουμ είναι μια γιορτή για τον φυσικό κόσμο, μια προσπάθεια να απαθανατίσει τα βαθιά, υπερβατικά συναισθήματα που έχω όταν είμαι έξω. Σε περιόδους πόνου, θλίψης, έντονης αγάπης ή σύγχυσης, κοιτάω τον φυσικό κόσμο για να πάρω απαντήσεις. Έχω μάθει να αναπνέω και να συντονίζομαι», είναι τα λόγια της για τη νέα της δουλειά.