Το πρώτο βιβλίο του Will Smith έχει τίτλο «WILL»

to-proto-biblio-tou-will-smith-will
ΤΡΙΤΗ, 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Το βιογραφικό βιβλίο του Will Smith θα δημοσιευθεί από την Penguin Press στις 9 Νοεμβρίου.

Το Σάββατο, ο βραβευμένος ηθοποιός Will Smith, αποκάλυψε στο Instagram και στο επίσημο website του τον τίτλο του επερχόμενου αυτοβιογραφικού του βιβλίου. Σύμφωνα με τον ηθοποιό, ο τίτλος θα είναι «WILL» και θα δημοσιευθεί από την Penguin Press στις 9 Νοεμβρίου.

«Ήταν μια δουλειά που δημιουργήθηκε με αγάπη», είπε ο Smith σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης σχετικά με τα συναρπαστικά νέα. «Το δουλεύω τα τελευταία δύο χρόνια και επιτέλους είναι έτοιμο.»

Στο επερχόμενο βιβλίο, ο Smith θα εξιστoρήσει την προσωπική του πορεία, από την παιδική του ηλικία στη Φιλαδέλφεια της Πενσυλβανίας, μέχρι τους εμβληματικούς του ρόλους στο «The  Fresh Prince of  Bel - Air» και τις επιτυχημένες ταινίες «Ali» (2001) και «Hitch» (2005).

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, το βιβλίο είναι μια «εμπνευσμένη ιστορία για το πώς η αληθινή αυτογνωσία του Smith τον βοήθησε να πετύχει στην κινηματογραφική βιομηχανία και στη συνέχεια να τα βρει με τον εαυτό του, τους αγαπημένους του και τον κόσμο».

Ο Smith αποκάλυψε επίσης το εξώφυλλο για την επερχόμενη κυκλοφορία του βιβλίου, η οποία δημιουργήθηκε από τον εικαστικό καλλιτέχνη Brandan «BMike» Odums που έχει την έδρα του στη Νέα Ορλεάνη. Το εξώφυλλο περιλαμβάνει μια σειρά πορτρέτων του ηθοποιού ζωγραφισμένα το ένα πάνω στο άλλο.

«Η ιδέα είναι να επικοινωνήσουμε οπτικά την εξέλιξη ενός ατόμου, από την παιδική του ηλικία έως την ενηλικίωση, καθώς και στα ενήλικα στάδια της ζωής του», αναφέρει το δελτίο τύπου.

Ο ηθοποιός γράφει το «WILL» με τη βοήθεια του Mark Manson, του οποίου το εγχειρίδιο αυτοβοήθειας με τίτλο «The Subtle Art Of Not Giving A FK» έγινε best seller, όταν κυκλοφόρησε το 2016. Τρεις μήνες πριν από την ανακοίνωση για την κυκλοφορία του βιβλίου του Smith, ο ηθοποιός έχε ανακοινώσει τη συνεργασία του με τον Manson στο Instagram.