Η Scarlett Johansson επιβεβαιώνει ότι το «Black Widow» θα είναι γεμάτο αποκαλύψεις

black-widow
ΤΕΤΑΡΤΗ, 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Αν και η Scarlett Johansson δεν αποκαλύπτει πολλά spoilers για την επερχόμενη ταινία «Black Widow», κατάφερε πρόσφατα άφησε κάτι να ξεγλιστρήσει.

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης εμφάνισής της στο Late Night Show, η νικήτρια Όσκαρ Scarlett Johansson κατάφερε να αποφύγει τις πιέσεις του Jimmy Fallon για το τι θα συμβεί στην επερχόμενη ταινία του, «Black Widow». Ωστόσο, αποκάλυψε ότι το franchise θα αντιμετωπίσει επιτέλους ένα μυστήριο που παρουσιάστηκε στην πρώτη ταινία των «Avengers».

«Τελικά θα μάθετε τι συμβαίνει στη Βουδαπέστη», είπε η Johansson.

Για τους οπαδούς της Marvel, η Επιχείρηση της Βουδαπέστης αναφέρθηκε στους «The Avengers» του 2012, όταν η Black Widow και ο Hawkeye που υποδύεται ο Jeremy Renner συζητούν για μια υπερ-μυστική αποστολή. Η αποστολή παρέμεινε ένα μυστικό κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της Δευτέρας, με την Johansson, ομολογουμένως, πολύ φοβισμένη να μιλήσει περαιτέρω, σχολιάζοντας: «Δεν μπορώ! Δεν μπορώ να πω τίποτα!»

Η  Johansson αναγνώρισε επίσης ότι το «Black Widow» είναι κάτι που οι οπαδοί της Marvel ζητούσαν για σχεδόν μια δεκαετία.

«Είμαι νευρική γι' αυτή την ταινία - είναι θα λέγαμε νευρικός ενθουσιασμός. Είναι πραγματικά μια υπέροχη ταινία να δει κανείς στον κινηματογράφο γιατί είναι σούπερ κινηματογραφική, δυνατή, διασκεδαστική ... παθιασμένη. Είναι πραγματικά υπέροχη. Είναι εκρηκτική!», είπε η Johansson.

Το «Black Widow» αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 9 Ιουλίου.