H Cardi B θα επιστρέψει στο «Fast & Furious 10»

h-cardi-b-tha-epistrepsei-sto-fast-kai-furious-10-furious-10
ΠΕΜΠΤΗ, 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Λίγες μόλις ημέρες πριν την κυκλοφορία του «F9», στο οποίο θα συμμετέχει η Cardi B ως Leysa, ανακοινώνεται η συμμετοχή της και στην επόμενη ταινία του δημοφιλούς franchise.

H 28χρονη ράπερ Cardi B η οποία εμφανίζεται στο «F9», είναι ήδη έτοιμη να επιστρέψει στη δημοφιλή σειρά ταινιών, σύμφωνα με τον Vin Diesel.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που εξελίσσουμε τον χαρακτήρα της και τον επεκτείνουμε», δήλωσε ο 53χρονος Diesel, στο Entertainment Tonight, για την Cardi, που παίζει τη Leysa στο F9. «Έφτασε ακριβώς πάνω στην ώρα. Ήρθε στο  Fast 9 ακριβώς στην ώρα της.»

«Λατρεύω την Cardi ... εμφανίστηκε και μέσα σε μόλις ένα λεπτό έγινε μέλος της οικογένειας», δήλωσε ο σκηνοθέτης Justin Lin, λέγοντας ότι «θα μπορούσε να συνεργάζεται μαζί της κάθε μέρα.»

«Εκείνη και ο Vin μιλούσαν για τον χαρακτήρα της, επειδή στην πραγματικότητα είναι ενσωματωμένη στο συνολικό περιβάλλον», πρόσθεσε ο Lin. «Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που θα εξερευνήσω τον χαρακτήρα της.»

Η F9 είναι η δεύτερη ταινία στην οποία συμμετέχει μετά το Hustlers του 2019, όπου πρωταγωνίστησε ως Diamond μαζί με την Jennifer Lopez και την Constance Wu.

«Μου αρέσουν οι επιταγές που παίρνω», αστειεύτηκε για την ερμηνεία της στο The Ellen DeGeneres Show τον Οκτώβριο του 2019.

Αργότερα εκείνο τον μήνα, ο Diesel μοιράστηκε την είδηση ότι η Cardi είχε ενταχθεί στο F9 σε ένα βίντεο Instagram, στο οποίο είπε: «Ξέρω ότι είμαι εξαντλημένος. Κυριολεκτικά - όλοι δώσαμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε γι' αυτήν την ταινία.»

Η Cardi είχε αναφερθεί παλαιότερα στον «ισχυρό» και «δυναμικό» χαρακτήρα της στην ταινία, λέγοντας σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στο κανάλι του franchise στο YouTube ότι:

«Μου αρέσει το γεγονός ότι εκπροσωπώ μια τόσο ισχυρή, δυνατή γυναίκα. Θυμάμαι όταν είδα τον Ludacris στο Fast & Furious, τον Tego Calderón και τον Don Omar. Με έκαναν να έχω ελπίδα.»