Η Miley Cyrus είναι έτοιμη να γιορτάσει το Pride

i-miley-cyrus-einai-etoimi-na-giortasei-to-pride
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Η επερχόμενη ειδική συναυλία της Miley Cyrus «Miley Cyrus Presents Stand by You», θα κυκλοφορήσει στο Peacock στις 25 Ιουνίου.

Την Τετάρτη, η 28χρονη τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα βίντεο από την επερχόμενη συναυλία της, «Miley Cyrus Presents Stand by You», που την οργάνωσε προς τιμήν του Pride.

Το κλιπ, που δημοσίευσε στο κανάλι της στο YouTube, δείχνει την Cyrus να ερμηνεύει το κομμάτι της Cher «Believe» που κυκλοφόρησε το 1998.

«Χαρούμενο Pride σε όλους!» φωνάζει η Cyrus στο ακροατήριο της σκηνής του Ryman Auditorium.

Την εμφάνισή της στη σκηνή συνοδεύουν οι drag queens Kylie Sonique Love και Jaidynn Diore Fierce, καθώς και οι Venus Ann Serena, Sapphire Mylan, Iris Lefluer και Raquel Rea Heart.

Η συναυλία θα δημοσιευτεί στις 25 Ιουνίου μέσω της πλατφόρμας του NBC, Peacock .

Εκτός από το «Believe», οι θαυμαστές της τραγουδίστιας μπορούν να περιμένουν να τη δουν να ερμηνεύει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, όπως το «The Climb» και το «Party in the USA», καθώς και τα κομμάτια «True Colors», «We Belong» και «Dancing Queen.» Ακόμη, θα ερμηνεύσει ένα medley με επιτυχίες της Madonna όπως το «Music», «Express Yourself» και «Like a Prayer».

Μαζί με τη Cyrus θα εμφανιστούν και οι Αδερφοί Osborne, Mickey Guyton, Little Big Town, Maren Morris και ο Orville Peck.

Αυτή θα είναι η πρώτη από τις τρεις συναυλίες που θα κάνει η Cyrus για το NBCUniversal, καθώς υπέγραψε μια συμφωνία με την εταιρεία, τον περασμένο Μάιο.

«Έχω μια απίστευτη σχέση με το NBC εδώ και καιρό. Πολλές αξέχαστες στιγμές στην καριέρα μου έχουν υποστηριχθεί από το NBCU! Αυτό μοιάζει με μια φυσική εξέλιξη και ανυπομονώ να δημιουργήσω περιεχόμενο που αγαπάμε και ελπίζουμε ότι όλοι όσοι το παρακολουθούν θα το αγαπήσουν επίσης! Ξεκινάμε αυτό το ταξίδι μαζί με ένα Pride special στο Peacock.»