O Ed Sheeran δηλώνει πολύ τυχερός για την 10 μηνών κόρη του, Lyra

o-ed-sheeran-dilonei-polu-tuxeros-gia-tin-10-minon-kori-tou-lyra
ΤΕΤΑΡΤΗ, 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

«Είμαστε πολύ τυχεροί που μπορούμε και έχουμε ένα μωρό», δήλωσε ο Ed Sheeran, προσθέτοντας ότι εκείνος και η γυναίκα του, Cherry Seaborn, θα ήθελαν περισσότερα παιδιά στο μέλλον.

Αν και είναι ικανοποιημένος με ένα μωρό, ο Ed Sheeran είναι ανοιχτός στο να αποκτήσει περισσότερα παιδιά, ειδικά κόρες.

Ο 30χρονος τραγουδιστής του «Bad Habits» καλωσόρισε την κόρη του, Lyra Antarctica, με τη σύζυγό του, Cherry Seaborn, στα τέλη Αυγούστου και μετά την προσαρμογή του στη νέα του ζωή ως μπαμπάς τής 10 μηνών κόρης του, δηλώνει «εξαιρετικά ευγνώμων» και πρόθυμος να μεγαλώσει την οικογένεια του ακόμη περισσότερο.

«Προφανώς θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν μπορούσα να αποκτήσω και άλλα παιδιά, αλλά νομίζω ότι τα κορίτσια είναι πολύ πιο ανώτερα από τα αγόρια. Ως αγόρι, αισθάνομαι ότι μπορώ να το πω αυτό», δήλωσε ο Sheeran στο podcast Open House Party.

Ο νικητής του Grammy πρόσθεσε: «Νιώθω ότι ήμασταν τόσο τυχεροί που μπορέσαμε να έχουμε ένα μωρό και θα μου άρεσε προφανώς να αποκτήσουμε περισσότερα. Αλλά νομίζω ότι είμαστε τόσο τυχεροί μόνο που έχουμε ήδη ένα. Οπότε και τίποτε άλλο να μη συμβεί, πάλι θα είμαι χαρούμενος.»

Ο Sheeran συνέχισε λέγοντας ότι η Lyra είναι απασχολημένη τον τελευταίο καιρό με το «απλώς να είναι χαριτωμένη», συμπεριλαμβανομένης της «προσπάθειάς της να μπουσουλήσει και να μιλήσει».

Ο Sheeran μιλά επίσης για το πώς αισθάνεται που πλέον είναι μέρος ενός «club» από τότε που έγινε πατέρας: «Νομίζω ότι κάθε φορά που κάποιος γίνεται γονέας, μπαίνει σε αυτό το club που είναι όλοι οι γονείς και καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον», αναφέρει.