H Cardi B μιλά για τη νέα της εγκυμοσύνη

h-cardi-b-mila-gia-ti-nea-egkumosuni-tis
ΤΕΤΑΡΤΗ, 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Η διάσημη ράπερ Cardi B ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια των φετινών BET Awards ότι περιμένει δεύτερο παιδί.

Η Cardi B μίλησε δημοσίως για τη δύο χρονών κόρη της, Kulture, την οποία προετοιμάζει για να πάρει τον ρόλο της μεγάλης αδερφής, μιας και η ίδια είναι πάλι έγκυος στο δεύτερο παιδί. Σε μια ανάρτησή της στο Instagram, η γνωστή τραγουδίστρια είπε ότι δεν έχει καμία αμφιβολία ότι η Kulture θα είναι πολύ καλό πρότυπο για το μικρό της αδερφάκι.

Συγκρίνοντας τη δική της σχέση με τη μικρότερη αδερφή της, Hennessy Carolina, η 28χρονη ράπερ, η οποία ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της κατά τη διάρκεια των βραβείων BET την Κυριακή, ανέβασε μια φωτογραφία της με την Kulture γράφοντας: «Απλώς ξέρω ότι αυτά τα δύο θα αγαπούν το ένα το άλλο πολύ αν και θα τσακώνονται γιατί θα έχουν 3 χρόνια διαφορά... όπως κι εγώ με η Henny.» Στην εικόνα, η Kulture φαίνεται να αγγίζει με τρυφερότητα την γυμνή κοιλιά της μαμάς της.

Η Cardi πρόσθεσε στη λεζάντα: «Αλλά ένα είναι σίγουρο, ότι θα προσέχει η μία την άλλη όπως κανένας άλλος».

Το γλυκό post έγινε μόλις μια ημέρα μετά την αποκάλυψη της Cardi ότι περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον σύζυγό της Offset, στα BET Awards. Κατά τη διάρκεια της εμφάνισης των Migos στα βραβεία BET, η Cardi εμφανίστηκε στο πλευρό του συγκροτήματος με μια κεντημένη ολόσωμη εφαρμοστή φόρμα Dolce & Gabbana η οποία είχε μαύρη διαφάνεια στην κοιλιά που τόνιζε την φουσκωμένη κοιλιά της.

Η Cardi και ο Offset, οποίος είναι επίσης μπαμπάς της 6χρονης Kalea, του 6χρονου Kody και του 11χρονου Jordan, από προηγούμενες σχέσεις, παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2017.