Η Dua Lipa είναι η νέα μούσα του Yves Saint Laurent

ektakta-nea-i-dua-lipa-einai-i-nea-mousa-tou-yves-saint-laurent-nea-mousa-tou-yves-saint-laurent
ΠΕΜΠΤΗ, 01 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Για ποιο λόγο η 25 αοιδός πρεσβεύει την ουσία του φεμινισμού, που προάγει το νέο άρωμα του πολυτελούς γαλλικού οίκου μόδας.

Ελεύθερη, ισχυρή και πρωτόγνωρα κομψή εμφανίζεται η Dua Lipa στη νέα καμπάνια του Libre Eau de Parfum Intense, ενός αρώματος που φέρνει μια  από τις πιο «βαριές» υπογραφές στην ιστορία της παγκόσμιας μόδας. 

Η Dua Lipa έχει γίνει παγκόσμιο φαινόμενο, κατακτώντας μια λεγεώνα οπαδών όχι μόνο για τη μουσική της, αλλά και την εμφανή τάση της να πρεσβεύει το «νέο φεμινιστικό ασυμβίβαστο» σε όλο το εύρος της μόδας και του στυλ της γενιάς της, ιδίως μετά από αυτή την πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram. 

Χάρη στις αλλεπάλληλες «χαμαιλεόντιες» εκφάνσεις της θηλυκής εικόνας της στο Instagram, η Βρετανίδα σταρ επιλέχθηκε από τον Yves Saint Laurent για να πρωταγωνιστήσει στην εκστρατεία για το νέο άρωμα του οίκου, το Libre Eau de Parfum Intense. «Η Dua Lipa αντιπροσωπεύει την ελευθερία της σημερινής γυναίκας, ξεπερνώντας κάθε πρότερη νοητική κατάσταση», λέει ο βραβευμένος Αυστραλός σκηνοθέτης Nabil Elderkin, που επιμελήθηκε την καμπάνια, τονίζοντας: «Η Dua Lipa μάς προκαλεί να ακολουθήσουμε τη φύση του ζώου που όλοι κρύβουμε μέσα μας». 

Οι «μύτες» του Yves Saint Laurent και δημιουργοί του αρώματος, Carlos Benaim και Anne Flipo, λένε: «Είναι ένα άρωμα εμπνευσμένο από την ωμή, ζωώδη αίσθηση ελευθερίας που κάθε γυναίκα θέλει να νιώσει, συνδυαστικά με την κομψότητα του Παρισιού και την αυθόρμητη ατμόσφαιρα της νυχτερινής ζωής της Νέας Υόρκης. Μια τέλεια αρμονία, που μπορεί να φτάσει κάθε γυναίκα στο απώτατο όριο της φεμινιστικής ύπαρξής της». 

THE BEAUTY TEAM