Η Megan Fox μιλά για το πώς την «έσωσε» η μητρότητα

i-megan-fox-mila-gia-to-pos-tin-esose-i-mitrotita-mitrotita
ΔΕΥΤΕΡΑ, 05 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Η Megan Fox δηλώνει πως το γεγονός ότι έγινε μητέρα στα 26, με τον πρώτο από τους τρεις γιους της τον Σεπτέμβριο του 2012, «την έσωσε» σε μια περίοδο που ένιωθε «χαμένη». «Χρειαζόμουν μια απόδραση» αναφέρει.

Η 35χρονη ηθοποιός που έχει τρεις γιους με τον πρώην σύντροφό της, Brian Austin Green, σε μια νέα συνέντευξή της στο «The Washington Post» θυμάται πόσο σημαντική για εκείνη ήταν η άφιξη του πρωτότοκου γιού της, Noah Shannon, ο οποίος τώρα είναι 8μιση ετών και του οποίου η άφιξη της έδωσε νέο «σκοπό» στη ζωή.

«Αυτό με έσωσε ειλικρινά. Χρειαζόμουν μια απόδραση».

Πριν γίνει μητέρα, λέει ότι «ήταν τόσο πολύ χαμένη και προσπαθούσε να καταλάβει πώς μπορεί να νιώσει την αξία της ζωής ή να βρει σκοπό σε αυτή τη φρικτή, πατριαρχική, μισογυνική κόλαση που ήταν το Hollywood εκείνη την εποχή», υπενθυμίζοντας  πως τότε πολλοί άνθρωποι είχαν μια λανθασμένη αντίληψη για εκείνη, για τουλάχιστον την πρώτη δεκαετία της καριέρας της, και πως την θεωρούσαν ρηχή.

Η Fox καλωσόρισε τον δεύτερο, 7χρονο πλέον γιο της Bodhi Ransom τον Φεβρουάριο του 2014 και τον τρίτο, τον 4 χρονών Journey River, τον Αύγουστο του 2016.

Σύμφωνα με τη ίδια, η ανατροφή των παιδιών της την βοήθησε να γίνει πιο συμπαθητική. «Η μητρότητα είναι εύφορο έδαφος. Μου δόθηκε η ευκαιρία που χρειαζόμουν να μεγαλώσω σε κάτι αρκετά ξεχωριστό», εξηγεί.

Η Fox, η οποία έχει μιλήσει στο παρελθόν για τις «βλαβερές» εμπειρίες της στο Hollywood ως ανερχόμενο αστέρι, συζήτησε πρόσφατα πώς είναι να είσαι εργαζόμενη μητέρα στο The Kelly Clarkson Show, λέγοντας ότι υπάρχει «παράξενη πίεση» σε αυτό το παιχνίδι.

«Ως ηθοποιός δεν μπορείς να είσαι μπροστά στην κάμερα μόλις περάσεις ένα συγκεκριμένο στάδιο της εγκυμοσύνης», πρόσθεσε. «… Επίσης, όταν έχεις μωρό, πρέπει να φύγεις για να το φροντίσεις ή να το ταΐσεις κάθε δύο ώρες και αυτό κοστίζει χρήματα στην παραγωγή. Γίνεται τόσο μεγάλο θέμα.»