H Jennifer Lopez κυκλοφορεί νέο κομμάτι με τον Rauw Alejandro

h-Jennifer-lopez-kukloforei-neo-kommati-me-ton-rauw-alejandro
ΤΡΙΤΗ, 06 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

«Αν κάτι δεν είναι σωστό, ό, τι κι αν είναι αυτό στη ζωή σου, απλά κάνε αυτή την κίνηση και χορέψε», λένε οι στίχοι από το νέο κομμάτι της Jennifer Lopez με τίτλο, «Cambia El Paso».

Μόλις κυκλοφόρησε το νέο καλοκαιρινό τραγούδι της Jennifer Lopez και του Rauw Alejandro, με τίτλο «Cambia El Paso», ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 9 Ιουλίου και το μουσικό βίντεο που το συνοδεύει, ύστερα από αρκετές εβδομάδες διαφημιστικής προώθησης. 

«Το τραγούδι αφορά την αλλαγή και το να μην φοβάσαι να κάνεις το επόμενο βήμα», δήλωσε η Lopez στο SiriusXM's Pitbull's Globalization. «Απλώς κάντε το βήμα, προχωρήστε, κάντε ό, τι πρέπει να κάνετε.»

«Αν κάτι δεν σας φαίνεται σωστό, ό, τι κι αν είναι στη ζωή σας, απλά κάντε αυτό το βήμα», πρόσθεσε η γνωστή τραγουδίστρια και ηθοποιός, η οποία χώρισε από τον Alex Rodriguez νωρίτερα φέτος και αυτή την περίοδο φημολογείται η σχέση της με τον πρώην σύντροφό της Ben Affleck.

«Hola mi gente, βρίσκομαι στο σπίτι μου για το νέο τραγούδι και το βίντεό μου με τον Rauw Alejandro, Cambia El Paso», είχε δηλώσει πριν λίγες μέρες. «Αυτό είναι! Ελπίζω να το λατρέψετε όσο κι εμείς.»

Το νέο τραγούδι έρχεται μόλις ένα μήνα αφότου εντοπίστηκαν οι δύο καλλιτέχνες να γυρίζουν το μουσικό βίντεο στο Española Way στο Miami Beach, όπου η Lopez ήταν « γεμάτη ενέργεια».