H πίστη κρύβεται πίσω από την «θεϊκή» ομορφιά της Katherine Heiglq;

posi-pisti-krubetai-piso-apo-tin-theiki-omorfia-tis-katherine-heigl
ΔΕΥΤΕΡΑ, 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Η πιο διάσημη Μορμόνα του Χόλιγουντ θεωρεί ότι ακόμη και η υγεία της επιδερμίδας της βασίζεται στην θρησκεία που ασπάζεται.

Η θρησκεία είναι ένα σημαντικό μέρος της ζωής πολλών ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων των διασημοτήτων. Για τους περισσότερους από αυτούς, όπως είναι η πανέμορφη και πολυβραβευμένη ηθοποιός Katherine Heigl, η θρησκεία της, ο Μορμονισμός (ένα χριστιανικό κίνημα που μετρά δυο αιώνες παράδοσης στις ΗΠΑ και πάνω από 4,5 εκατομμύρια πιστούς σήμερα) είναι ο λόγος που την βοήθησε να αποκτήσει μια πειθαρχημένη ζωή και καριέρα, «με τη δημιουργία μιας εσωτερικής φωνής, που με έκανε να ξεχωρίζω το καλό από το κακό και να διαχωρίζομαι αυτομάτως από το δεύτερο –το κακό», έχει πει η 42χρονη σήμερα ηθοποιός στο Vanity Fair. 

«Είχα μια παιδική ηλικία που ήταν αυθεντική παιδική ηλικία. Άκουγα τους γονείς μου, σεβόμουν τους κοινωνικούς κανόνες. Ακόμη και πριν το γάμο μου με τον Josh (σ.σ.: ο Josh Kelley είναι δημοφιλής Αμερικανός τραγουδιστής και πρώτος άνδρας της Heigl, σε έναν ευτυχισμένο γάμο που διαρκεί εδώ και 13 χρόνια), δεν μέναμε μαζί μέχρι τη μέρα που παντρευτήκαμε. Είμαι ακόμη αρκετά Μορμόνα μέσα μου, προσπαθώντας να διατηρήσω κάθε τι ιερό στη ζωή μου ισορροπημένο και ισχυρό, άσχετα από τη φήμη που μου έχει χαρίσει το επάγγελμά μου», λέει η ηθοποιός στο online περιοδικό The List. 

Σε μόλις 10 χρονών, η μικρή ...Μορμόνα υπογράφει συμβόλαιο με το διάσημο πρακτορείο Wilhelmina Models, και μέχρι να να έρθει η ευρεία αναγνώρισή της ως ηθοποιός στον πρώτο κύκλο του Gray's Anatomy το 2005, είχε ήδη συνεργαστεί με μια πλειάδα κορυφαίων makeup artists για τις ανάγκες των εμφανίσεών της σε σόου μόδας, φωτογραφίσεις, ταινίες, τηλεοπτικά σίριαλ και κόκκινα χαλιά. 
Το 2021 βρίσκει την Katherine Heigl να έχει καθιερωθεί στο Χόλιγουντ ως μια γυναίκα με τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά και μια φυσική γλυκύτητα σε κάθε ρόλο που υπηρετεί, όπως διαβάζουμε στο Hollywood Reporter, «με την τελευταία της εμφάνιση στη δραματική σειρά Firefly Lane του Netflix, να έχει καθηλώσει θεατές, οπαδούς της στο διαδίκτυο, συναδέλφους, αλλά και κριτικούς». 
Με δεδομένη την ακαταμάχητη εικόνα του προσώπου της, η Heigl ομολογεί blog της «Heavenly Days», τη βασική ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθεί εδώ και πολλά χρόνια. 

Η Katherine αποκάλυψε το γεγονός ότι στους τελευταίους μήνες της εφηβείας της άρχισε να υποφέρει από κυστική ακμή, βρίσκοντας πολύ καλή και γρήγορη θεραπεία από την ισοτρετινοΐνη, ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται κυρίως για τη θεραπεία της σοβαρής ακμής, και κυκλοφορεί με την επωνυμία Accutane. Αλλά όπως λέει η ίδια «μετά τη θεραπεία της ακμής μου με το Accutane, βίωσα σημαντικά προβλήματα ευαισθησίας στην επιδερμίδα μου, με απανωτές και επίμονες ερυθριάσεις, αλλεργικούς ερεθισμούς και σημαντική έλλειψη φυσικής υγρασίας». 
Στα 42 της χρόνια, η Heigl αποκαλύπτει ότι ακόμη υποφέρει από αυτές τις δερματικές παθήσεις, ενώ προστέθηκαν και μια σειρά άλλων ζητημάτων, όπως οι ρυτίδες, η υπερμελάγχρωση και η ξηρότητα που προκαλεί η φυσική γήρανση. Μετά από χρόνια που αγωνιζόταν με τόσο διαφορετικές συνθήκες του δέρματός της, η Heigl λέει πως σήμερα βρήκε τελικά τα προϊόντα της επιδερμίδας που αγαπά.
 

«Ανακάλυψα τα φαρμακευτικά καλλυντικά Eminence Organic Skin Care περίπου πριν από πέντε χρόνια, και τα έχω λατρέψει όσο κανένα άλλο. Μπορεί τα προϊόντα της σειράς να είναι ακριβά, αλλά δουλεύουν ακριβώς όπως διαφημίζονται: απολύτως οργανικά, βιολογικά φυτικά καλλυντικά, με υψηλή επιστημονική πιστοποίηση», γράφει η Heigl, σημειώνοντας ότι τα πιο αγαπημένα της είναι η μάσκα με βιολογική λάσπη, το προβιοτικό καθαριστικό προσώπου, η κρέμα ματιών με λευκά μούρα, η κρέμα απολέπισης με εκχύλισμα jojoba και σπόρους σταφυλιού, και η κρέμα ενυδάτωσης ενυδάτωσης με εκχύλισμα μπαμπού.
«Αυτή η προσέγγιση της φροντίδας του δέρματός μου, βασίζεται και στην πίστη που έχω προς τη θρησκεία μου, η οποία δίνει τεράστια σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος και στην γενικότερη οικολογική στάση από και προς τον άνθρωπο, που χαρακτηρίζει τον πολιτισμό των Μορμόνων», λέει η Heigl.  

THE BEAUTY TEAM