Η Salma Hayek αποκαλύπτει το 5λεπτο μυστικό για την απίστευτη εικόνα της

i-salma-hayek-apokaluptei-to-5lepto-mustiko-gia-tin-apisteuti-eikona-tis
ΤΡΙΤΗ, 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Στα 54, η ηθοποιός λέει ότι χρωστά την ομορφιά, τη σιλουέτα και την ψυχική της γαλήνη στη θεά Lakshmi.

Η Μεξικανικής καταγωγής ηθοποιός Salma Hayek αποκάλυψε στην τελευταία της συνέντευξη στο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού InStyle πως έχει βρει τον καλύτερο τρόπο για να αποστασιοποιείται καθημερινά από τους φρενήρεις ρυθμούς του Χόλιγουντ: «Διαλογισμός», είπε. «Είναι μια πρακτική που σας κάνει να βιώσετε στο σώμα σας μια ισχυρή δόση ελαφρότητας και πνευματικής αποτοξίνωσης. Με τις αναπνοές και την εσωτερική γαλήνη, εξερευνώ το σώμα μου με διαφορετικό τρόπο και μαθαίνω να μην παρασύρομαι από παράλογα υψηλές προσδοκίες». 

Για τις ανάγκες του νέου της ρόλου στο επερχόμενο φιλμ «House of Gucci», όπου υποδύεται την Pina Auriemma -αστρολόγο και «πνευματίστρια» της Patrizia Reggiani Gucci (Lady Gaga), η οποία διαδραμάτισε  κεντρικό ρόλο στη δολοφονία του Maurizio Gucci-, η Hayek έπρεπε να πάρει αρκετά παραπάνω κιλά. «Ήταν μια διαδικασία που με έκανε να νιώσω πρώτη φορά ελεύθερη να παραγγέλνω οτιδήποτε από ένα μενού εστιατορίου. «Ήταν σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα», είπε στο Variety. Ωστόσο, σχεδόν αμέσως μετά τα γυρίσματα της ταινίας, η Hayek εμφανίστηκε στο Instagram με ένα αποκαλυπτικό μπικίνι, την ώρα που διαλογιζόταν. 

Έγραψε η ίδια: «Όταν θέλω να συνδεθώ με την εσωτερική μου ομορφιά, ακολουθώ μια 5λεπτη διαδικασία διαλογισμού εστιάζοντας στη θεά Lakshmi, η οποία στον Ινδουισμό αντιπροσωπεύει τον πλούτο, την τύχη, την αγάπη, την ομορφιά, τη χαρά και την ευημερία. Κατά κάποιο τρόπο η εικόνα της με κάνει να νιώθω χαρούμενη και η χαρά είναι η μεγαλύτερη πόρτα για την εσωτερική ομορφιά κάθε ανθρώπου». 
Όσον αφορά το μυστικό της για να διατηρεί το σώμα της σε τέλεια φόρμα στα 54 της χρόνια, η Sunday Mirror γράφει ότι και εκεί, η Salma Hayek δεν κάνει υπερβολές. Της αρκούν άλλα πέντε λεπτά προπόνησης με το ίδιο το σωματικό της βάρος, εκτελώντας μια ρουτίνα από burpees, pushups, σανίδες, ημικαθίσματα με άλμα και ροκανίσματα, επί ένα λεπτό η κάθε μια άσκηση χωρίς διάλειμμα. «Και, φυσικά, πολύ προσεκτική δίαιτα», λέει το ρεπορτάζ. 

«Όταν ήμουν 30, είχα περάσει μια μακρά κρίση αμφισβήτησης του σώματός μου. Αλλά μόλις πέρασα τα 50, άρχισε να μου αρέσει πολύ. Είναι, κυρίως, επειδή μέσα μου νιώθω ότι έχω τα πάντα, χάρη στο διαλογισμό. Είμαι πραγματικά ευγνώμων και αισθάνομαι ευλογημένη τόσο από την ζωή μου όσο και από την καριέρα μου», ομολογεί στο InStyle. 

THE BEAUTY TEAM