Η Amber Heard παρευρίσκεται στο Wimbledon μετά την ανακοίνωση του πρώτου της μωρού

veniceitaly-september5Johnnydeppandamberheard
ΤΡΙΤΗ, 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Η Amber Heard έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση ότι έγινε μητέρα για πρώτη φορά νωρίτερα αυτό το μήνα.

Η ηθοποιός του Aquaman,  Amber Heard, παρακολούθησε τον τελικό ποδοσφαίρου στο Wimbledon την Κυριακή. 

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η 35χρονη ηθοποιός, ανακοίνωσε τα χαρμόσινα νέα στο Instagram της, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της με τη νεογέννητη κόρη της για να παρουσιάσει το μωρό της που τώρα είναι 12 εβδομάδων.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που μοιράζομαι αυτά τα νέα μαζί σας. Πριν από τέσσερα χρόνια αποφάσισα ότι ήθελα να αποκτήσω παιδί. Ήθελα να το κάνω με τους δικούς μου όρους. Τώρα εκτιμώ πόσο σημαντικό είναι για εμάς ως γυναίκες να σκεφτόμαστε ένα από τα πιο θεμελιώδη μέρη των πεπρωμένων μας με αυτόν τον τρόπο», είχε γράψει η Heard στη λεζάντα της ανάρτησής της, αναφερόμενη στην παρένθετη ως το μονοπάτι της προς την μητρότητα.

«Ελπίζω να φτάσουμε σε ένα σημείο στο οποίο είναι κανονικότητα το να μην θέλω ένα δαχτυλίδι για να αποκτήσω ένα παιδί. Ένα μέρος μου θέλει να υποστηρίξει ότι η ιδιωτική μου ζωή δεν ανήκει σε κανέναν. Αναγνωρίζω όμως ότι η φύση της δουλειάς μου με αναγκάζει να μην το ελέγχω αυτό», είπε η γνωστή ηθοποιός.

Τα νέα της για το μωρό έρχονται εν μέσω των συνεχιζόμενων νομικών της διαμαχών με τον πρώην σύζυγό της, Johnny Depp, για τους ισχυρισμούς της για ενδοοικογενειακή βία.