Η Ariana Grande τα πάει περίφημα και με τις αρωματικές «νότες»

losangeles-nov16arianagrandeatthehairspray
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Το νέο της άρωμα έχει τον τίτλο ενός τραγουδιού της (Ο Θεός είναι Γυναίκα), και είναι βέβαιο ότι θα κάνει θραύση στις πωλήσεις.

Δεν υπάρχει ξεκούραση για την Ariana Grande, όσον αφορά τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στις beauty business. Αμέσως μετά το μήνα του μέλιτος (η 28χρονη show woman παντρεύτηκε με μυστικό γάμο τον αγαπημένο της Dalton Gomez τον Μάιο), η Grande ξεκίνησε δυναμικά την προώθηση του νέου της project στο χώρο της αρωματοποιίας, με την ίδια να αποκαλύπτει στο Instagram μια πρώτη εικόνα του αρώματος που δημιούργησε, με το όνομα «God is A Woman» (Ο Θεός είναι Γυναίκα).
Το μίνι βίντεο δείχνει το φουτουριστικό design του μπουκαλιού του αρώματος μέσα σε ένα ονειρικό, παραμυθένιο σκηνικό γεμάτο λευκά και μοβ άνθη, με τη λεζάντα στην ανάρτηση να σημειώνει απλά, «σύντομα @ultabeauty», υποδεικνύοντας ότι το νέο άρωμα πιθανότατα θα πωλείται αποκλειστικά από τα καταστήματα της γνωστής αλυσίδας ομορφιάς των ΗΠΑ, Ulta Beauty, αλλά και στο διαδίκτυο.

Το God is A Woman είναι το ένατο άρωμα της δημοφιλούς τραγουδίστριας και ηθοποιού από το 2015 και μετά, με τις πληροφορίες να μιλούν για μια εντελώς διαφορετική κατεύθυνση σε σχέση με τις προηγούμενες αρωματικές εμπνεύσεις της. Χωρίς ακόμη να έχει ανακοινωθεί η σύνθεση και οι ακριβείς νότες του καινούργιου αρώματος, αυτό που το καθιστά σίγουρα ανατρεπτικό είναι το ορθογώνιο μπουκάλι με τις οξείες γωνίες, όπου στην καρδιά του σχηματίζεται ένα λιλά διαμάντι. Τα προηγούμενα αρώματα της Ariana Grande (π.χ. Ari, Moonlight, Cloud, Thank U και Next), ήταν σχεδιασμένα με έμφαση στις καμπύλες, γεγονός που μπορεί να υποδηλώνει ότι το God is A Woman, μάλλον δεν θα αποτελείται από τις συνήθως γλυκιές, φρουτώδεις και «γκουρμέ» ευωδιές, με την πριγκίπισσα της ποπ να σηματοδοτεί την είσοδό της σε μια πιο ενήλικη και πολυτελή αρωματική σύνθεση. Σύμφωνα με το περιοδικό Nylon, το νέο άρωμα πήρε το όνομά του από έναν τίτλο τραγουδιού που υπήρχε στο πολύ επιτυχημένο άλμπουμ «Sweetener» του 2018, με το «God is A Woman» να έχει κατοχυρωθεί από την Ariana Grande και ως εμπορικό σήμα για μια επερχόμενη σειρά προϊόντων περιποίησης και μπάνιου, όπως αφρόλουτρα, τζελ και mousse σώματος, ενυδατικά σπρέι και γαλακτώματα, με την ίδια να το υπονοεί με αυτή την ανάρτηση, γράφοντας: Ο Θεός είναι Γυναίκα!

THE BEAUTY TEAM