Η Shakira μιλά για το νέο της κομμάτι «Don't Wait Up»

i-shakira-mila-gia-to-neo-tis-kommati-dont-wait-up
ΔΕΥΤΕΡΑ, 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Η Shakira δηλώνει ότι ήταν «πολύ νευρική» για την κυκλοφορία του «Don't Wait Up», καθώς είναι το πρώτο της αγγλικό τραγούδι μετά από πολύ καιρό.

«Αυτό το τραγούδι με έχει περάσει από τόσους δρόμους και με οδήγησε σε μια περιπέτεια», είπε η Shakiraγια το νέο της single «Don't Wait Up».

Την περασμένη εβδομάδα, η λατίνα τραγουδίστρια κυκλοφόρησε το μουσικό βίντεο για το κομμάτι «Don't Wait Up», το οποίο  είναι η πρώτη σόλο κυκλοφορία της από το 2017, αλλά και το πρώτο κομμάτι στα αγγλικά, από το 2016. «Πρέπει να ομολογήσω ότι είμαι πολύ νευρική γιατί είναι το πρώτο μου αγγλικό τραγούδι εδώ και πολύ καιρό, επειδή εστίαζα μόνο στα ισπανικά τραγούδια τελευταία», δήλωσε η Κολομβιανή σταρ, κατά τη διάρκεια μιας νέας συνέντευξης με τον Zane Lowe στην Apple Music 1.

«Αλλά αυτό το τραγούδι ήρθε και νιώθω ότι, ναι, έφτασε η ώρα», πρόσθεσε. Η ώρα να το κάνω ξανά και είμαι χαρούμενη και τόσο εμπνευσμένη αυτή τη στιγμή.»

Περιγράφοντας το κομμάτι ως «θεόσταλτο», η Shakira εξομολογήθηκε ότι ήθελε να ηχογραφήσει ένα house κομμάτι εδώ και αρκετό καιρό. «Αυτό το κομμάτι είναι ό,τι περίμενα να ηχογραφήσω εδώ και πολύ καιρό», είπε χαρακτηριστικά. «Ζούσε μέσα μου με κάποιον μεταφυσικό τρόπο και τώρα υλοποιήθηκε.»

Η  Shakira βρήκε μια «εντελώς νέα γλώσσα για το σώμα της» όταν ήρθε η ώρα να σκεφτεί το μουσικό βίντεο. «Ήταν ένα σούπερ δημιουργικό ταξίδι που, νομίζω, με έκανε να ωριμάσω επαγγελματικά, δημιουργικά και καλλιτεχνικά», δήλωσε.