Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck επισημοποιούν τη σχέση τους

jennifer-lopez-ben-affleck
ΔΕΥΤΕΡΑ, 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck αγκαλιάζονται σε Photo Booth Pic από το πάρτι γενεθλίων της Leah Remini και λίγες ημέρες μετά η Jennifer Lopez επισημοποιεί τη σχέση τους με δικό της ποστ στο λογαριασμό του Instagram της.

Λίγο πριν η Jennifer Lopez επισημοποιήσει τη σχέση της με τον Ben Affleck, η κολλητή φίλη της τραγουδίστριας, Leah Remini,  έκανε τη δική της δημοσίευση στο Instagram, καθώς μοιράστηκε ένα βίντεο από τα 51α γενέθλια της με τους δύο αστέρες. Το βίντεο δείχνει φωτογραφίες από το πάρτι της και στην παρέα της δεν είναι άλλοι από τη Jennifer Lopez και τον Ben Affleck.

«Ήθελα να μοιραστώ ένα μικρό βίντεο από τα γενέθλιά μου σε όλους, γιατί πήρα τόση αγάπη από σένα σήμερα αλλά και καθημερινά», έγραψε η Leah Remini, της οποίας τα γενέθλια ήταν στις 15 Ιουνίου. Στο βίντεο 32 δευτερολέπτων, ο Affleck είναι αγκαλιασμένος με τη Lopez και τη Remini.

Λίγες μόλις ημέρες μετά, η Πορτορικανή τραγουδίστρια συνέχισε σε δική της δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό σύμφωνα με την οποία ποζάρει με μαγιό επιδεικνύοντας το κορμί της, ενώ φιλιέται με τον βραβευμένο ηθοποιό, Ben Affleck.