O Matt Damon μιλά για τη σχέση του με τον Ben Affleck

o-matt-damon-mila-gia-ti-sxesi-tou-me-ton-ben-affleck
ΤΕΤΑΡΤΗ, 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

«Μιλάμε για τα πάντα», παραδέχεται ο γνωστός ηθοποιός Matt Damon, για τη σχέση του με τον Ben Affleck.

Στην πρεμιέρα της καινούργιας του ταινίας με τίτλο «Stillwater», η οποία πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, ο Matt Damon, ότι έχει πολύ συχνή επικοινωνία με τον για χρόνια φίλο και συνεργάτη του  Ben Affleck.

«Μιλάμε γι΄απλά θέματα της καθημερινότητας… Κάνουμε σαν μικρά παιδιά…στέλνουμε μηνύματα ο ένας στον άλλον και μιλάμε για τα πάντα. Γράφονται τόσα πολλά πράγματα γι’αυτόν στον τύπο, που συχνά του στέλνω μήνυμα και τον ρωτάω αν ισχύουν, κι εκείνος τις περισσότερες φορές μου απαντά ότι δεν είναι αλήθεια.»

Τα τελευταία νέα μου κατακλύζουν καθημερινά τις ιστοσελίδες του διαδικτύου αφορούν την επανασύνδεση του ηθοποιού με την πρώην αρραβωνιαστικιά του Jennifer Lopez. Με αφορμή τις φωτογραφίες του ζευγαριού που δημοσιεύτηκαν, ο  Damon παραδέχτηκε ότι «όλες οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν είναι ότι πραγματικά συμβαίνει» και ότι δεν γνωρίζει τίποτα παραπάνω για τη σχέση τους, που αυτά που δεν έχουν γίνει ήδη γνωστά. Σε δήλωσή του στο κόκκινο χαλί υποστήριξε τον φίλο του Ben, λέγοντας ‘ότι «είναι πολύ χαρούμενος για εκείνον» και ότι «αξίζει κάθε ευτυχία».

Ο Matt Damon συμπρωταγωνιστεί με τον Ben Affleck στην επερχόμενη ταινία «The Last Duel», οποία βασίζεται στο βιβλίο «The Last Duel: A True Story of Trial» του Combat και τοποθετείται χρονικά στη Μεσαιωνική Γαλλία του Eric Jager.