Η απίθανη ιστορία της καλόγριας που έγινε beauty influencer!

i-apithani-istoria-tis-kalogrias-pou-egine-beauty-influencer
ΤΡΙΤΗ, 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

Οι αναρτήσεις στις οποίες αναφέρει λεπτομερώς τις συμβουλές ομορφιάς της μέσα στο μοναστήρι, έχουν γίνει viral.

Η αδελφή Μόνικα, κατά κόσμον Claudette Monica Powell, βλέποντας τον τελευταίο καιρό εκατοντάδες γυναίκες να αναζητούν αγνές ρουτίνες περιποίησης της επιδερμίδας τους, μοιράστηκε τις συμβουλές ομορφιάς της με τους σχεδόν 48.000 ακόλουθούς της στο TikTok και στο Instagram! Όπως αναφέρει το Insider, η καθολική καλόγρια ξεκίνησε να ανεβάζει αστεία βίντεο θρησκευτικού περιεχομένου στο TikTok πριν ένα χρόνο, ωστόσο η επίδραση που είχε στους χρήστες της εφαρμογής άρχισε να γίνεται ιδιαίτερα έντονη, από τη στιγμή που κάποιες γυναίκες τη ρωτούσαν σχετικά με τον τον τρόπο που καταφέρνει να διατηρεί ένα αληθινά αψεγάδιαστο πρόσωπο, παρά τα 55 χρόνια της. 

«Ποτέ στη ζωή μου δεν φανταζόμουν ότι κάποιος θα ήθελε τη βοήθειά μου σε θέματα ομορφιάς», γράφει η αδελφή Μόνικα στο λογαριασμό της. «Πάντα ήμουν έτοιμη να εξηγήσω στον κόσμο μέσα από το διαδίκτυο την αξία της θρησκευτικής πίστης, της θείας Ευχαριστίας ή των Γρηγοριανών ύμνων, αλλά από τη στιγμή που πολλές ακόλουθοί μου με ρωτούσαν για την φροντίδα του δέρματος, δεν μπορούσα να αρνηθώ τη βοήθειά μου». 

Η πρώτη σχετική ανάρτηση που έκανε η καλόγρια ξεπέρασε τις 277.000 προβολές, με την ίδια να εξηγεί ότι δεν έχει κάποια συγκεκριμένη ρουτίνα ομορφιάς, ωστόσο, η αποφυγή του ήλιου είναι ο λόγος που η επιδερμίδα της έχει μια  τόσο φωτεινή, λεία και νεανική όψη. «Από τη δεκαετία του ‘90, πριν ακόμη γίνω επισκοπική καλόγρια, η επαφή με το άμεσο ηλιακό φως μού δημιουργούσε έντονες ημικρανίες και γι’ αυτό έχω πάντα μαζί μου μια ομπρέλα πάνω από το κεφάλι μου όταν κυκλοφορώ έξω», λέει η αδελφή Μόνικα, προσθέτοντας: «Επίσης, για το καθημερινό πλύσιμο του προσώπου μου χρησιμοποιώ το ενυδατικό υγρό καθαρισμού βρώμης της Aveeno, το οποίο προμηθεύομαι από τα ράφια του φαρμακείου με τα προϊόντα φροντίδας του βρεφικού δέρματος».

Το άλλο πράγμα που αποκάλυψε η αδελφή Μόνικα, είναι πως πριν την εισαγωγή της στον μοναχικό βίο είχε σπουδάσει υποκριτική στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης και ως εργάστηκε για σχεδόν 20 χρόνια ως photo editor στο Χόλιγουντ.
Μιλώντας για τη βιομηχανία ομορφιάς, η καλόγρια είπε: «Νομίζω ότι οι γυναίκες επηρεάζονται έντονα από τα ΜΜΕ ξοδεύοντας πολλά χρήματα και σπαταλώντας πολύτιμο χρόνο για να έχουν μια υγιή και νεανική επιδερμίδα, ωστόσο εμένα με βοήθησε ο Θεός να αντιστέκομαι στους πειρασμούς. Για το μόνο πράγμα που μετανιώνω είναι πως δεν ακολούθησα αυτές τις απλές συνήθειες από όταν ήμουν 18 χρονών, κάτι που συμβουλεύω κάθε νέα γυναίκα εκεί έξω να τις ακολουθήσει». 

THE BEAUTY TEAM