Η Cardi B και η Megan Thee Stallion σε νέα συνεργασία ένα χρόνο μετά το «WAP»

i-cardi-b-kai-i-megan-thee-stallion-etoimazoun-nea-sunergasia-1-xrono-meta-to-wap-xrono-meta-to-wap
ΤΡΙΤΗ, 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το WAP έγινε σαν σήμερα», έγραψε η Cardi B στο Twitter καθώς εκείνη και η Megan Thee Stallion ετοιμάζουν μια νέα συνεργασία ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία της αμφιλεγόμενης επιτυχίας τους.

Η Cardi B και η Megan Thee Stallion συγκλόνισαν ολόκληρη τη μουσική βιομηχανία με μόλις τρία γράμματα: «WAP». Οι κυρίες γιόρτασαν την πρώτη επέτειο του κορυφαίου σεξι single τους, «WAP», το Σάββατο και μάλιστα μίλησαν για μια πιθανή νέα συνεργασία.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το WAP κυκλοφόρησε σα σήμερα. Δεν το καταλαβαίνω. Τι ρεκόρ! @Theestallion θα πρέπει να το ξανακάνουμε κάποια στιγμή», έγραψε η Cardi B στο Twitter.

Η Megan έγραψε με τη σειρά της «Χαρούμενη Επέτειος», σε ένα tweet. 

Οι δυο τους έκαναν το ντεμπούτο τους για το single και το μουσικό βίντεο για το «WAP» τον περασμένο Αύγουστο, λίγο πριν το επερχόμενο τότε δεύτερο στούντιο άλμπουμ της Cardi. Στο βίντεο του κομματιού συμμετέχουν επίσης οι Kylie Jenner, Normani, Rubi Rose, Sukihana, Rosalía και Mulatto.

Αν και το κομμάτι ανέβηκε στην κορυφή του Billboard Hot 100, δίνοντας στην Cardi το τέταρτο Νο 1 σινγκλ στις ΗΠΑ και το δεύτερο για τη Megan, αντιμετώπισε αντιδράσεις από αρκετούς συντηρητικούς.