Η Nicole Kidman αποκαλύπτει την αντίδραση του συζύγου της, Keith Urban, στις ερωτικές σκηνές

i-nicole-kidman-apokaluptei-tin-antidrasi-tou-suzugou-tis-keith-urban-stis-erotikes-tis-skines
ΤΕΤΑΡΤΗ, 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

«Δεν γνωρίζει πολλά για το τι πραγματικά κάνω», αστειεύτηκε η Nicole Kidman, καθώς συζητούσε την αντίδραση του συζύγου της, Keith Urban, στις ερωτικές της σκηνές.

Τη Δευτέρα, η 54χρονη Nicole Kidman επισκέφτηκε το News' Daily Pop , όπου μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει ο σύζυγός της, Keith Urban, τις ερωτικές της σκηνές.

«Ο σύζυγός μου είναι καλλιτέχνης, οπότε τα καταλαβαίνει όλα και επίσης δεν ανακατεύεται», είπε.

«Βλέπει το αποτέλεσμα στο τέλος και έχει φρέσκα ματιά στα πράγματα. Δεν διαβάζει κανένα σενάριο, δεν ξέρει πραγματικά τι συμβαίνει στο πλατό, έχει τη δική του καριέρα, στην οποία έχει απορροφηθεί πλήρως», εξήγησε η Kidman, προσθέτοντας με γέλια:« Δεν γνωρίζει πολλά για το τι πραγματικά κάνω».

Η Kidman και ο Urban παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2006, κατά τη διάρκεια μιας τελετής στο Σίδνεϊ.

Μετά τη συνάντησή τους σε μια εκδήλωση στο Λος Άντζελες στις αρχές του 2005, ήρθαν πολύ κοντά τους επόμενους μήνες, και τότε το αστέρι της country μουσικής έκανε την τολμηρή κίνηση και της έκανε πρόταση γάμου. «Ήταν τα 38α γενέθλιά μου και στάθηκε έξω από το διαμέρισμά μου στη Νέα Υόρκη, κρατώντας γαρδένιες στις 5 το πρωί… και τότε ήταν που σκέφτηκα πως αυτός είναι ο άνθρωπος που ελπίζω να παντρευτώ ».

Ο Urban την πήγε στο Woodstock της Νέας Υόρκης, τον τόπο του μουσικού φεστιβάλ του 1969, με μοτοσικλέτα σε μια απόδραση και η ίδια δεν κοίταξε ποτέ πίσω.

«Ήταν αρκετά έντονο», θυμήθηκε η ηθοποιός. «Πίστευα ότι ήταν ο έρωτας της ζωής μου. Ίσως αυτό συμβαίνει επειδή είμαι βαθιά ρομαντική ή είμαι ηθοποιός ή έχω επίσης ισχυρή πίστη…»

Το ζευγάρι έχει 2 κόρες, τη 13 ετών Sunday Rose και την 11 χρονών Faith Margaret.