Η Cardi B αντιδρά για τους διάσημους που λένε ότι δεν λούζονται τακτικά

i-cardi-b-antidra-stous-diasimous-pou-lene-oti-den-louzontai-taktika
ΠΕΜΠΤΗ, 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

Η ράπερ μοιράστηκε με το κοινό τη σύγχυσή της με τα νέα ότι διασημότητες όπως ο Ashton Kutcher και ο Jake Gyllenhaal δεν κάνουν συχνά ντουζ.

Η Cardi B είναι αρκετά μπερδεμένη σχετικά με τις τελευταίες αποκαλύψεις διασημοτήτων για την υγιεινή τους.

Η 28χρονη ράπερ πρόσφατα μίλησε για την τρέχουσα συζήτηση περί καθαρισμού, αφού αστέρια όπως ο Ashton Kutcher και ο Jake Gyllenhaal αποκάλυψαν ότι δεν αισθάνονται την ανάγκη να κάνουν συχνά ντους, ενώ η Kristen Bell και η Mila Kunis εξήγησαν γιατί δεν κάνουν μπάνιο τα παιδιά τους κάθε μέρα.

«Τι συμβαίνει με τους ανθρώπους που λένε ότι δεν κάνουν συχνά ντουζ;» Η Cardi ρώτησε τους οπαδούς της στο Twitter δημοσιεύοντας ένα μπερδεμένο emoji. 

Η συζήτηση ξεκίνησε τον περασμένο μήνα, όταν ο 43χρονος Ashton Kutcher και η σύζυγός του η Mila Kunis δήλωσαν ότι δεν κάνουν συχνά μπάνιο ούτε τα παιδιά τους ούτε οι ίδιοι. Πιο συγκεκριμένα, είχαν πει: «Εάν μπορείτε να δείτε τη βρωμιά πάνω τους, καθαρίστε τα. Διαφορετικά, δεν έχει νόημα», είχε δηλώσει ο Kutcher για την 6χρονη κόρη του Wyatt Isabelle και τον 4χρονο γιο του Dimitri Portwood.

«Δεν ήμουν ποτέ εκείνος ο γονιός που έλουζε τα νεογέννητά του συχνά», πρόσθεσε η Kunis.

Ο 46χρονος Shepard εμφανίστηκε αργότερα στο The View με τη σύζυγό του Bell, όπου παραδέχτηκαν ότι ακολουθούν επίσης τη μέθοδο «αναμονή για τη βρώμα» μαζί με τις κόρες τους, Lincoln και Delta.

Ο 40χρονος Gyllenhaal παραδέχτηκε επίσης ότι μερικές φορές βγαίνει χωρίς να κάνει μπάνιο, αλλά εξακολουθεί να πιστεύει στην στοματική υγιεινή. «Ολοένα και περισσότερο θεωρώ ότι το μπάνιο είναι λιγότερο απαραίτητο», είπε στο Vanity Fair. Στη συνέχεια, η συζήτηση έγινε πιο έντονη με άλλους αστέρες να δηλώνουν ότι δεν είναι οπαδοί του μπάνιου.