Δείτε πώς κρατά τη φόρμα της η 34χρονη σύντροφος του Mick Jagger

mick-Jagger-melanie-hamrick
ΤΕΤΑΡΤΗ, 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

Η Melanie Hamrick έχει πολλούς λόγους να διατηρεί αυξημένες σωματικές αντοχές ζώντας δίπλα στον ...αγέραστο ροκ θρύλο.

Αν υπάρχει κάτι σίγουρο για την επίσημη φιλενάδα –και μητέρα του όγδου παιδιού του Mick Jagger-, Melanie Hamrick, είναι ότι έχει εκπληκτικές ικανότητες ισορροπίας, ευλυγισίας και δυναμισμού. Η πρώην μπαλαρίνα ανέβασε πρόσφατα στο Instagram ένα βίντεο με την ίδια να γυμνάζεται πάνω σε μια μπάλα bosu, φορώντας ένα μαύρο αθλητικό σουτιέν της, μαύρο σορτσάκι με ψηλή μέση και ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια -όλα από τη Nike- επιδεικνύοντας μια απίστευτη αθλητική αρτιότητα εκτέλεσης. 

Στην εξαιρετικά αυτή δύσκολη άσκηση, η Melanie στηρίζεται με το ένα πόδι στην αθλητική μπάλα με σχήμα μισοφέγγαρου, την ίδια ώρα που εκτείνει το άλλο της πόδι στον ουρανό και το περιστρέφει γύρω από το σώμα της με τη βοήθεια ενός ιμάντα αντίστασης. Παρακολουθώντας το βίντεο θα διαπιστώσετε ότι η αγαπημένη του Mick Jagger εκτελεί την άσκηση εντελώς αβίαστα και φυσικά, κάτι που οφείλει στο έντονα γυμνασμένο σώμα της από τις σκληρές προπονήσεις, λόγω της επαγγελματικής της καριέρας ως χορεύτρια του κλασικού μπαλέτου.

Στα 78 του, ο αειθαλής γυναικοκατακτητής, Mick, φαίνεται πως αποφάσισε να είναι ο άνδρας μιας μόνο γυναίκας -της Melanie Hamrick-, έπειτα από τις φήμες που τον θέλουν να έχει κοιμηθεί με πάνω από 4.000 γυναίκες στη ζωή του, σύμφωνα με δημοσίευμα της Mail on Sunday. Στην πραγματικότητα, η Melanie, εκτός από τον γιο που του χάρισε τέσσερα χρόνια πριν, είναι αυτή που φροντίζει να διατηρεί ακμαίο τον Jagger, παρέχοντάς του μια καθημερινή προπονητική ρουτίνα, που ξεκινά από τρέξιμο ή ποδηλασία αρκετών χιλιομέτρων και καταλήγει στη γιόγκα, ενώ εδώ και αρκετά χρόνια έχει εντάξει στη ρουτίνα του προπονήσεις kick-boxing και ασκήσεις με αντιστάσεις. Οι ασκήσεις μπαλέτου και ο χορός γενικότερα, είναι επίσης ένα από τα συστηματικά χόμπι του Mick Jagger, όπως έχει αναφέρει η Melanie στο Instagram. 
 

THE BEAUTY TEAM