Ο Ryan Reynolds ανακοίνωσε το Sequel του «Free Guy»

o-ryan-reynolds-anakoinose-to-sequel-tou-free-guy
ΤΡΙΤΗ, 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

Ο Ryan Reynolds απολαμβάνει την επιτυχία της νέας του ταινίας «Free Guy» από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας της.

Ο υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα Ryan Reynolds αποκάλυψε τα σχέδια για τη συνέχεια της ταινίας γράφοντας στο Twitter: «Και μετά από 3 χρόνια του #FreeGuy ως πρωτότυπη ταινία IP, η Disney επιβεβαίωσε σήμερα ότι θέλει επίσημα τη συνέχειά της».

Ο σκηνοθέτης Shawn Levy γιόρτασε επίσης τα νέα για μια πιθανή δεύτερη ταινία γράφοντας «Ναιι» και παραθέτοντας στο tweet την ανακοίνωση του Reynolds. Τα 20th Century Studios επιβεβαίωσαν την είδηση ​​επίσης με ένα retweet.

Το «Free Guy» ξεπέρασε τις προσδοκίες μέσα σε ένα σαββατοκύριακο, κερδίζοντας 51 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, σύμφωνα με το Deadline. Μετά από περισσότερο από ένα χρόνο καθυστερήσεων, από την αρχική του ημερομηνία (3 Ιουλίου του 2020) για ημερομηνία πρεμιέρας, λόγω της πανδημίας του COVID-19, το «Free Guy» ξεκίνησε μια αποκλειστική κινηματογραφική προβολή 45 ημερών πριν γίνει διαθέσιμο για προβολή στο Disney+.

Ο Reynolds ευχαρίστησε τους θαυμαστές του για τη θερμή υποδοχή: «Οι αντιδράσεις και τώρα η παρουσία σας με έχουν ξετρελάνει. Ευχαριστώ», έγραψε. «Είναι υπέροχο να βλέπεις τόσους πολλούς ανθρώπους να σε αγκαλιάζουν από καρδιάς».