5 υπερδιάσημες γυναίκες αποκαλύπτουν τα μυστικά της «ζεν» ομορφιάς τους

5-uperdiasimes-gunaikes-apokaluptoun-ta-mustika-tis-zen-omorfias-tous-uperdiasimes-gunaikes-apokaluptoun-ta-mustika-tis-zen-omorfias-tous
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

Κάθε γυναίκα μπορεί να είναι σταρ σε κάθε ηλικία, αρκεί να ξέρει πώς να διαχειρίζεται τις ρυτίδες της με αγάπη, συμφωνούν και οι «top 5».

Οι περισσότερες συμβουλές και κόλπα ομορφιάς που μοιράζονται στο διαδίκτυο οι celebrities της νέας γενιάς της showbiz, έχουν κυρίως να κάνουν με τεχνικές μακιγιάζ και ενέσεις Botox. Αλλά η «ωριμότητα» που επιδεικνύουν στα 40, στα 60 ή και τα 80+ οι παρακάτω 5 σούπερ σταρ, αποδεικνύουν ότι η αγάπη που δείχνετε στον εαυτό σας μέσα σε μια μπανιέρα, μέσα από ένα μασάζ, μέσα από μια υγιεινή διατροφή, όπως και μέσα από τη νηστεία ή και λίγο περισσότερο σεξ, είναι τα πιο πολύτιμα μυστικά για κάθε γυναίκα που θέλει να νιώθει άτρωτη από το χρόνο.

Η Miranda Kerr (38), αποκαλύπτει ότι το «ζεν» μυστικό ομορφιάς της, είναι το μασάζ: «Είτε το εφαρμόζετε μόνη σας την ώρα που απλώνετε με ηρεμία την ενυδατική σας κρέμα, είτε επιλέξετε να αφεθείτε στα χέρια μιας ειδικού, μάθετε ότι το μασάζ είναι το πράγμα που θα αγαπήσει περισσότερο από κάθε άλλη κούρα το δέρμα σας. Αγαπώ πολύ και το στεγνό βούρτσισμα του δέρματος επειδή βελτιώνει άμεσα την κυκλοφορία του αίματος, απομακρύνει τις τοξίνες, διώχνει το στρες, χαλαρώνει το νευρικό σύστημα και καταπολεμά αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα. Το χρησιμοποιώ επίσης στο στήθος, στο λαιμό αλλά και στο πρόσωπο, επειδή μειώνει τις ρυτίδες».

Η Kate Hudson (42) εξηγεί τον απλό τρόπο που η ίδια ακολουθεί εδώ και χρόνια, ανεβάζοντας μια φωτογραφία στο λογαριασμό της βυθισμένη στη μπανιέρα της: «Αφιερώστε λίγο περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας όταν βρίσκεστε μέσα στο μπάνιο, με σκοπό να δώσετε στο δέρμα σας την ευκαιρία να ξαναγεννηθεί ήπια και ομαλά. Για μένα, αυτή η ώρα μοιάζει με διαλογισμό μέσα στο υγρό στοιχείο. Μόλις βγείτε, η κούρα σας πρέπει να επίσης να θυμίζει ιεροτελεστία: μην βιάζεστε, μην τρίβετε σκληρά, μην απλώνετε τις κρέμες σας πρόχειρα, μην χρησιμοποιείτε ακατάλληλα προϊόντα. Όλα έχουν να κάνουν με την αγάπη που δείχνετε στον εαυτό σας, μέσα από μια υγιεινή ρουτίνα φροντίδας του δέρματος, η οποία απαιτεί αφοσίωση και στοργή, ειδικά όσο μεγαλώνετε».

Αυτό που διαρκώς συμβουλεύει την κόρη της, Claudia Rose, η Michelle Pfeiffer (63) είναι να ενυδατώνεται όσο μπορεί περισσότερο, ακόμη και τώρα που είναι νέα γυναίκα: «Επειδή το δέρμα είναι ένα ζωντανό όργανο, οι λοσιόν και οι κρέμες από μόνες τους δεν θα μπορούν να προσφέρουν τίποτε, εάν δεν αποκτήσετε  υγιεινές και αποτοξινωτικές συνήθειες που βοηθούν το δέρμα να ανανεωθεί από μέσα προς τα έξω. Γι’ αυτό πίνετε περισσότερο νερό και καταναλώνετε άφθονα φρούτα και λαχανικά καθημερινά, με σκοπό να πολλαπλασιάσετε τα οφέλη από την περιποίηση με τα κατάλληλα προϊόντα», συμβουλεύει και όλες τις υπόλοιπες γυναίκες η Michelle Pfeiffer.

Όμως, το μεγαλύτερο μυστικό «ολιστικής» αντιγήρανσης που προτείνει η Andie MacDowell (63) είναι η νηστεία! Εμπνευσμένη από τα βιβλία της Jane Fonda, η MacDowell συμβουλεύει: «Μια εβδομάδα το μήνα, δώστε στον οργανισμό σας τη δυνατότητα να αποτοξινωθεί φυσιολογικά, προσφέροντας αναγεννητικά ευεργετήματα στο δέρμα και στο σώμα σας μέσα-έξω, όπως φυσικά και στη διάθεσή σας. Για επτά ημέρες αποφύγετε κάθε μορφής τροφές ζωικής προέλευσης, γαλακτοκομικά, άσπρο ψωμί, ζάχαρη, αλκοόλ και, φυσικά, έτοιμα ή συσκευασμένα τρόφιμα». 

Στα 83 της, σήμερα, η Jane Fonda εξακολουθεί να διαλαλεί: «Κάντε περισσότερο σεξ! «Με την πάροδο του χρόνου, όσο και αν η λίμπιντο  μειώνεται, οι ερωτικές  επαφές βοηθούν στο να μείνετε πιο συντονισμένες με την αυτοπεποίθηση και την αυτογνωσία σας».

THE BEAUTY TEAM