Η Beyoncé με διαμάντια Tiffany σε καμπάνια του οίκου

i-beyonce-foraei-diamantia-tiffany-mazi-me-ton-suzugo-tis-Jay-z-se-kampania-tou-oikou
ΤΡΙΤΗ, 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

Μόλις κυκλοφόρησε μια πρώτη ματιά από τη φωτογράφηση του ζευγαριού για την καμπάνια του οίκου Tiffany & Co. «Για την αγάπη», που θα ξεκινήσει παγκοσμίως στις 2 Σεπτεμβρίου.

Λίγες σχέσεις του Χόλιγουντ έχουν αντέξει τη δοκιμασία του χρόνου όπως αυτή του JAY-Z και της Beyoncé, καθώς η θρυλική τραγουδίστρια γνώρισε τον μελλοντικό της σύζυγο όταν ήταν μόλις 18 ετών.

Το ζευγάρι εξακολουθεί να είναι μαζί μέχρι και σήμερα και μοιράζονται τρία παιδιά. Σε μια καμπάνια της Tiffany & Co. που θα ξεκινήσει παγκοσμίως στις 2 Σεπτεμβρίου, η τραγουδίστρια και ο ράπερ γιορτάζουν την ιστορία της αγάπης τους και θέτουν σε πλήρη προβολή αυτήν την αδιαμφισβήτητη χημεία των «03 Bonnie & Clyde» .

«Η αγάπη είναι το διαμάντι που κοσμεί τα κοσμήματα και την τέχνη», λέει το ζευγάρι.

Με τίτλο «ABOUT LOVE», στη διαφήμιση του φθινοπώρου για το 2021 πρωταγωνιστεί η Beyoncé με το εμβληματικό κίτρινο διαμάντι Tiffany, καθιστώντας την το τέταρτο άτομο που φοράει το ανεκτίμητο κομμάτι της ιστορίας της μόδας. Εν τω μεταξύ, ο JAY-Z φορά τη θρυλική καρφίτσα του Jean Schlumberger, Bird on a Rock.

Άλλα αξιοσημείωτα κοσμήματα που εμφανίζονται στην έντυπη καμπάνια που πραγματοποιήθηκε από τον φωτογράφο Mason Poole και το αντίστοιχο spot που γυρίστηκε από τον καταξιωμένο σκηνοθέτη Emmanuel Adjei περιλαμβάνουν: ένα κίτρινο διαμαντένιο δαχτυλίδι 22 καρατίων, ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι με σμαραγδένιο κόψιμο 15,02 καρατιών, προερχόμενο από τη Μποτσουάνα και ένα 18 καρατιών βραχιόλι σε κίτρινο και ροζ χρυσό.

«Η Beyoncé και ο JAY-Z είναι η επιτομή της σύγχρονης ιστορίας αγάπης. Ως μάρκα που ανέκαθεν υποστήριζε την αγάπη, τη δύναμη και την αυτοέκφραση, δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε πιο εμβληματικό ζευγάρι που να εκπροσωπεί καλύτερα τις αξίες της Tiffany», αναφέρει σε δήλωσή του ο Alexandre Arnault, EVP του προϊόντος και των επικοινωνιών. «Είναι τιμή μας να έχουμε τους Carters ως μέρος της οικογένειας Tiffany».

Η ταινία που θα κυκλοφορήσει στις 15 Σεπτεμβρίου, η οποία θα περιλαμβάνει την ερμηνεία της Beyoncé στο «Moon River» -γυρίστηκε από τον JAY-Z σε μια κάμερα Super 8 ενώ το ζευγάρι επέλεξε το Orum House στο Λος Άντζελες ως σκηνικό.