Η Dua Lipa γιορτάζει τα 26α γενέθλιά της

benicassimspain-Jul16dualipapopmusicband
ΤΕΤΑΡΤΗ, 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2021

«Θα σε αγαπώ για πάντα», έγραψε ο Anwar Hadid στη φίλη του Dua Lipa για τα 26α γενέθλιά της καθώς τα γιόρταζαν με τις οικογένειές τους.

Η Dua Lipa είναι άλλο ένα χρόνο μεγαλύτερη και γιορτάζει με μερικά από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα.

Η τρεις φορές νικήτρια Grammy δημοσίευσε στιγμές από το πάρτι των 26ων γενεθλίων της που γιόρτασε την Κυριακή.  «Είμαι Λέων – νομίζω φαίνεται», έγραψε η Lipa στη λεζάντα των φωτογραφιών του Instagram.

Φορώντας ένα μπλε ναυτικό παντελόνι με πολύχρωμα πουά και ένα ανοιχτό σακάκι με ένα μαύρο δαντελένιο σουτιέν, πόζαρε κρατώντας μπαλόνια σε σχήμα καρδιάς.

Η τραγουδίστρια, η οποία αυτή τη στιγμή κάνει διακοπές με φίλους, συμπεριέλαβε επίσης μια φωτογραφία της τούρτας της σε σχήμα καρδιάς, η οποία ήταν στολισμένη με τριαντάφυλλα και έγραφε το όνομα της με κόκκινο χρώμα. Αυτή και η παρέα της, συμπεριλαμβανομένης της αδελφής της Rina και του αδελφού της, Gjin, απόλαυσαν μια βόλτα με ποδήλατο.

Τα αφιερώματα για τα γενέθλια της πλημμύρισαν τα social media από θαυμαστές, φίλους και την οικογένεια της, με κυριότερο τον φίλο της, Anwar Hadid και τις αδελφές το,υ Gigi και Bella.

«Χρόνια πολλά κορίτσι των ονείρων μου. Σ 'αγαπώ για πάντα», έγραψε ο 22χρονος Anwar, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της στο Instagram Story του. Προηγουμένως, γιόρτασε τα 22α γενέθλιά του τον Ιούνιο με ένα εξίσου γλυκό αφιέρωμα: «Χρόνια πολλά μωρό @anwarspc ένας ακόμα γύρος γύρω από τον ήλιο… κάνεις τον κόσμο μου πολύ καλύτερο !! Είμαι τυχερή που σε αγαπώ» έγραψε τότε η Lipa.

Η 26χρονη Gigi, δημοσίευσε μια selfie με τη Lipa στο Instagram Story της γράφοντας: «Χρόνια πολλά χρόνια πολλά γλυκά @dualipa! Supernova! Σε αγαπάμε. Σου ευχόμαστε την καλύτερη μέρα & χρονιά !!!!». «Ευχαριστώ αδελφή, σ 'αγαπώ !!!» απάντησε η Lipa.

Η Yolanda Hadid συμμετείχε επίσης στους εορτασμούς με μια δική της ανάρτηση στο Instagram.

«Χρόνια πολλά στον γλυκό μας άγγελο…. Προσεύχομαι κάθε μέρα να έχεις αγάπη, υγεία και ευτυχία. Σε ευχαριστώ που είσαι εσύ που αγαπάς τον γιο μου έτσι όπως το κάνεις».