Μουσειακή έκθεση στη μνήμη της Amy Winehouse

whinehouse
ΤΕΤΑΡΤΗ, 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Η έκθεση με τίτλο «Amy: Beyond the Stage» θα ανοίξει τον Νοέμβριο.

Η Amy Winehouse θα αποτελέσει το θέμα σε μια έκθεση design στο Λονδίνο, η οποία διοργανώνεται με αφορμή την 10η επέτειο από τον θάνατό της σε ηλικία 27 ετών. Τα εγκαίνια θα γίνουν στις 26 Νοεμβρίου και στόχος είναι μια γιορτή στη μνήμη του ειδώλου που έφυγε από τον κόσμο τόσο νωρίς.

 Η συλλογή θα διερευνήσει τη δημιουργική διαδικασία, την πανίσχυρη  μουσική και το αξεπέραστο στυλ της μουσικού, το έργο της οποίας συνδύασε μοναδικά την jazzν και την R&B. Καλλιτέχνες όπως οι The Ronettes και Mark Ronson, αλλά και σχεδιαστές όπως οι D&G και Moschino θα πάρουν μέρος στην έκθεση.

Οι επισκέπτες θα δουν προσωπικά αντικείμενα της μουσικού που δεν έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, όπως σημειωματάρια από την εποχή της εφηβείας της Amy Winehouse, φωτογραφίες και χειρόγραφα με στίχους της. Επίσης, η έκθεση θα φιλοξενήσει ρούχα και αξεσουάρ μόδας της Amy.

Επιπλέον το κοινό θα βιώσει την εμπειρία ενός στούντιο εμπνευσμένου από το Metropolis Studios, όπου ηχογραφήθηκε μέρος από το άλμπουμ «Back to Black» του 2006.