Για ποια απόφαση μετανιώνει η Madonna;

madonna Carl Timpone
ΤΡΙΤΗ, 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

Μια επαγγελματική επιλογή χαρακτηρίζει ως την «χειρότερη στην καριέρα της».

Η Madonna δηλώνει πως η απόρριψη της συμμετοχής της στην ταινία Matrix είναι ένα από τα πράγματα για τα οποία μετανιώνει εντονότερα στην καριέρα της. «Το Matrix είναι μια από τις καλύτερες ταινίες που έχουν γίνει ποτέ», ανέφερε χαρακτηριστικά. Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο The Tonight Show With Jimmy Fallon στις 7 Οκτωβρίού στο πλαίσιο προώθησης του ντοκιμαντέρ της «Madame X».  

Μιλώντας στον παρουσιαστή για την απόρριψη του ρόλου που της προτάθηκε το 1999 για την ταινία Matrix, η διάσημη τραγουδίστρια είπε: «Μπορείς να το πιστέψεις; Ήθελα να αυτοκτονήσω. Ένα μικρό κομμάτι μου πάντα μετανιώνει».

Στην ίδια συνέντευξη η Madonna επιβεβαίωσε πως γράφει το σενάριο για μια ταινία για τη ζωή της. «Ο λόγος που το κάνω είναι γιατί ένας σωρός ανθρώπων προσπάθησε να κάνει ταινία για μένα, αλλά ήταν όλοι τους πάντα άνδρες. Γιατί αυτά τα άτομα να κάνουν ταινία για τη ζωή μου; Δεν υπάρχει τίποτα αληθινό στο σενάριο, ο άντρας που το γράφει δεν έχει καμιά κατανόηση για τις γυναίκες, κανένα σεβασμό και καμιά εκτίμηση για εκείνες».