Το e-fresh.gr γίνεται 7 και το γιορτάζει με πάρτι και διαγωνισμούς

efresh
ΣΑΒΒΑΤΟ, 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022

Γεννήθηκε πριν από 7 χρόνια και εγκαινίασε μια εντελώς νέα εποχή για το ηλεκτρονικό supermarket στην Ελλάδα. Ο λόγος για το αγαπημένο e-fresh.gr που, αν και εκείνο γιορτάζει, σε εμάς κάνει δώρα και μάλιστα πολλά!


Το e-fresh

Δύσκολα κάποιος δεν το γνωρίζει, ωστόσο, ας θυμηθούμε για το τι πρόκειται. Μιλάμε λοιπόν για ένα ηλεκτρονικό supermarket που διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Εκτός αυτού όμως, αυτό που το διαφοροποιεί επιπλέον είναι ότι διαθέτει πολλαπλούς τρόπους πληρωμής και φοβερή ταχύτητα εξυπηρέτησης. Σε εποχές που έχουμε μάθει όλα να γίνονται γρήγορα και αξιώνουμε, ως καταναλωτές, την άμεση εξυπηρέτηση, το e-fresh συνεχίζει να μας μαθαίνει πώς να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη (και να κρατάμε το ψυγείο μας γεμάτο) γλιτώνοντας την αναμονή σε ουρές, την ταλαιπωρία και το κουβάλημα που μας καταπονούν.

Τι θα βρούμε στο e-fresh

Με την e-fresh.gr δεν μας λείπει τίποτα και αυτό είναι κυριολεκτικά, χάρη στο site που διαθέτει χιλιάδες προϊόντα σε τρόφιμα και άλλα είδη, μια μεγάλη ποικιλία βιολογικών και vegan επιλογών αλλά και boutiquebrands, ακόμη και πετσέτες θαλάσσης! 

Η ασφάλεια 

Ποικιλία και ευκολία λοιπόν. Όμως αυτές δεν θα ήταν τίποτα, αν δεν υπήρχαν εγγυήσεις για ασφάλεια στις μεταφορές. Το e-fresh δίνει αυτό το εχέγγυο απλόχερα, χάρη στα υγειονομικά ελεγμένα φορτηγά ψυγεία που μεταφέρουν τις παραγγελίες μας και που τηρούν όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας. Άλλωστε η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με ISO 22:000 και διατηρεί πρωτόκολλα λειτουργίας ειδικά διαμορφωμένα για το ηλεκτρονικό εμπόριο τροφίμων.

Οι τιμές

Σε εποχές που όλα ακριβαίνουν και το value for money είναι βασικό κριτήριο όλων στις αγορές, το e-fresh φροντίζει ώστε η ποιότητα και η ποικιλία να μην κοστίζουν ακριβά. Μάλιστα, πέρα από τις εβδομαδιαίες προσφορές που ανανεώνονται συνεχώς, η e-fresh διατηρεί ίδιο επίπεδο τιμών με τα φυσικά καταστήματα κάνοντας το ηλεκτρονικό εμπόριο προσιτό σε όλους.

Τα γενέθλια

Σήμερα η e-fresh.gr γίνεται 7 και γιορτάζει με ένα μοναδικό πάρτι εκπτώσεων. Μας καλεί λοιπόν να κάνουμε εγκαίρως χρήση των ειδικών προσφορών γενεθλίων, αλλά και, ίσως, να επωφεληθούμε ακόμη παραπάνω αφού 7 νικητές θα κερδίσουν από μια δωροεπιταγή των 70 ευρώ μετά από κλήρωση. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να βάλουμε την παραγγελία μας την εβδομάδα 12/06/2023 – 18/06/2023 και να γιορτάσουμε με το e-fresh.

Να τα χιλιάσεις e-fresh.gr!

Η e-fresh.gr αποτελεί ένα πλήρες ηλεκτρονικό supermarket με πάνω από 15.000 προϊόντα και προσφορές που παραδίδονται στην πόρτα των καταναλωτών μέσα σε λίγες ώρεςεδώ και 7 χρόνια! Έχει ήδη εξυπηρετήσει πάνω από 1εκ παραγγελίες, χαρίζοντας ευκολία και χρόνο σε χιλιάδες νοικοκυριά.