Τι προϊόντα ομορφιάς ΔΕΝ χρειάζεστε στις διακοπές

kalluntika-diakopes-kalokairi
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 28 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023

Φτιάχνετε βαλίτσα; Φέτος κρατήστε την ελαφριά, παίρνοντας μόνο τα απολύτως απαραίτητα beauty products, ώστε να μην καταναλώσετε χώρο και ταυτόχρονα να ετοιμάζεστε σε 5 λεπτά.

Make up/contouring/concealer
Με τη σωστή και προστατευμένη με αντιηλιακό έκθεση στον ήλιο θα έχετε ένα υγιές μαύρισμα, που και θα κάνει λιγότερο ορατές τις ανομοιομορφίες του δέρματος που όλοι έχουμε και θα σας χαρίσει μια εξωτική ομορφιά και γλυκύτητα. Δεν χρειάζεστε, λοιπόν, κανένα make-up, concealer και για κανέναν λόγο δεν χρειάζεται να σπαταλήσετε χρόνο για contouring μέσα στη ζέστη και την ελαφρότητα των διακοπών.

Eyeliner
Οι διακοπές είναι μια καλή ευκαιρία να ησυχάσετε για λίγες ημέρες από το... τράβηγμα της γραμμής του eyeliner, αφού οι βραδινές έξοδοι σε νησί απαιτούν το ελάχιστον μακιγιάζ, που θα αναδεικνύει την πραγματική σας, ηλιοκαμένη ομορφιά, χωρίς φανφάρες.

Σκουρόχρωμα κραγιόν
Η εποχή προστάζει ανάλαφρα χρώματα, όπως κοραλλί, ροδακινί ή ακόμη και ένα διάφανο λιπ γκλος που απλώς θα δώσει λίγη λάμψη στα χείλη σας. Αφήστε τα κόκκινα και τα υπόλοιπα σκούρα κραγιόν στο μπουντουάρ σας και δώστε τους ραντεβού ξανά τον χειμώνα.

Τι χρειάζεστε

  • Αντιηλιακό. Δεν πάτε πουθενά χωρίς αυτό, μέχρι να δύσει ο ήλιος, για μέγιστη προστασία, υγιές δέρμα και ομοιόμορφο μαύρισμα που θα σας χαρίσει έξτρα πόντους ομορφιάς χωρίς μακιγιάζ. Μην ξεχνάτε και το αντιηλιακό χειλιών.
  • Προϊόντα ενυδάτωσης. Μια κρέμα ματιών, προσώπου κι ένα serum ενυδάτωσης θα βοηθήσουν πολύ το δέρμα σας τις δύσκολες αυτές ημέρες έκθεσης στον ήλιο. Προτιμήστε έναν ενυδατικό ορό εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε και φυτικά εκχυλίσματα που διαθέτουν αντιοξειδωτική και αντιγηραντική δράση.
  • Ρουζ. Με δυο κινήσεις θα χαρίσετε φρεσκάδα στο πρόσωπό σας χωρίς καμία ανάγκη για make-up.
  • Αδιάβροχη μάσκαρα. Αποφύγετε βαριές μάσκαρα μέσα στο καλοκαίρι και προτιμήστε μια πιο ανάλαφρη εκδοχή, που θα σας «υποστηρίξει» και σε περίπτωση ιδρώτα, χωρίς υπερβολικό αποτέλεσμα.
  • Απαλή σκιά. Αναλόγως τον τόνο του δέρματός σας και των ματιών σας, αν θέλετε μπορείτε να εφαρμόσετε λίγη σκιά στο πάνω βλέφαρο, σε τόνους γαλάζιου, πράσινου ή ροδακινί.
  • Λιπ γκλος. Για λίγη λάμψη στα χείλη, ακόμη και χωρίς χρώμα.